15 / 05 / 2024

niğde arazi sorunu

niğde arazi sorunu

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Pınarcık Köyü'nde yaşayan bir vatandaşın arazi sorunuyla ilgili başvurusuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'de arazi toplulaştırma kararı!

Niğde'de bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Niğde İçmeli'deki arazi sorunu meclis gündeminde!

Niğde ili İçmeli köyünün arazi sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Niğde'de arazi kavgası: 21 kişi tutuklandı!

Niğde'nin Bor ilçesinde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı arazi kavgasında şüphelilerden 21'i tutuklanıp Niğde Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Niğde'deki arazi kavgasında 3 kişi hayatını kaybetti!

Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Bayat köyünde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. 

Niğde-DİTAŞ'taki ulaşım sorunu meclis gündeminde!

Niğde-DİTAŞ yakınındaki hemzemin geçidin köprülü kavşak haline getirilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı....

Niğde Pınarcık'ta toplulaştırmaya dahil edilen arazi sorunu TBMM'de!

Niğde'nin Pınarcık köyünde toplulaştırmaya dahil edilen ve yerine yenisi verilmeyen bir arazinin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP'li Gürer, sorularını Bakan Çelik'e sordu..

Niğde Çavdarlı Köyü'ndeki ortaokulun tadilat sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çavdarlı Köyü'ndeki okul tadilatına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde Merkez'de icradan 5 milyon TL'ye satılık arazi!

Niğde Sulh Hukuk Mahkemesi, Niğde Merkez'deki Kırbağları Elma bahçesini açık artırma usulüyle ihale edecek. Satışa çıkacak gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Niğde'deki arazi toplulaştırma projeleri TBMM'de!

Niğde İli'ndeki arazi toplulaştırma projelerine ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e sordu..

Niğde Elmalı Köyü'ndeki yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köydeki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Çavdarlı ve Obruk Köyü'ndeki arazi toplulaştırmaları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köydeki toplulaştırma çalışmalarına ilişkin ve Bor ilçesine bağlı bir köyde arazi toplulaştırması yapılmasına ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı.

Niğde Kula köyünün yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesine bağlı bir köyün yolunun genişletilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

niğde arazi sorunu Haberi

niğde arazi sorunu



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Pınarcık Köyü'nde yaşayan bir vatandaşın arazi sorunuyla ilgili başvurusuna ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın yanıtlamasını talep etti.


Gürer önergesinde "Niğde ili Pınarcık köyünde bulunan 2059-2547-2526-2479 nolu parsellerden geçen Ankara-Pozantı otoyolu nedeniyle ekim yapamadığı için gelir kaybı yaşayan Hüseyin Ulutaş arazisinin yerine de yeni arazi verilmediğini beyan ederek Bakanlığınıza başvuruda bulunmuş, sayısı 29695398.751/14803 Bimer dilekçesi 11.11.2015 tarihinde yanıtlandırılmış. 


İlk yıl yapılan ödemeler de daha sonraki yıllarda yapılmamış ve komisyonun belirlediği gelir kaybı yapılacağı ifade edilse de ödeme gerçekleşmemiştir." diyerek bu ödeme ve arazi ile ilgili durumun ne zaman sonlandırılacağını...