05 / 05 / 2024

Niğde turizm atağı

Niğde turizm atağı

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Kapadokya Bölgesine gelen 3 milyon turistin yüzde 20'sini Niğde'ye çekebilmek için turizm atağı başlattıklarını söyledi.

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

Niğde'ye kentsel dönüşüm ve restorasyon müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Niğde'de tarihi ve kültürel yerlerde süren restorasyon çalışmalarını denetledi.

Niğde Alaaddin Camii ne zaman onarım gördü?

Niğde'de bulunan Alaaddin Camii'ne ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP'li Gürer sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya sordu..

Niğde Hasköy'de yeraltı şehri mi var?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya Niğde Hasköy'de bir yeraltı şehri olup olmadığını sordu..

Niğde'nin kültür ve turizm yatırımları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin kültür ve turizmine katkı amacıyla yapılan projelere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'de 9.6 milyon TL'ye termal tesis yaptırılacak!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Ulukışla'daki Çiftehan Köyü'nde kat/arsa karşılığı termal turizm tesisi inşa ettirecek. İnşaat bedeli 9 milyon 665 bin 712 TL olarak belirlendi.

Niğde'de turizm atağı başladı!

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Kapadokya Bölgesine gelen 3 milyon turistin yüzde 20'sini Niğde'ye çekebilmek için turizm atağı başlattıklarını söyledi.

Niğde Belediyesi'nden 2 milyon 234 bin 462 TL'ye 2 adet satılık arsa!

Mülkiyeti Niğde Belediyesi'ne ait olan 42.766,59 metrekare ve 31,715,48 metrekare yüzölçümlerine sahip olan arsalar Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 27 Ekim 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı ihalesi 1 Ekim'de!

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı yaptırılmak üzere ihaleye çıkılıyor. 1 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan ihalede tahmini bedel 33 milyon 591 bin 600 TL...

Niğde Kent Meydanı 26 Eylül'de tamamlanacak!

Niğde'de ilklerin altına imza atmaya devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kent Meydanı çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirtti. Kent Meydanı projesi 26 Eylül'de tamamlanacak.

Niğde'de su baskını! Patates tarlaları sular içinde!

Niğde Merkeze bağlı Kayırlı, Orhanlı beldeleri ile Çiftlik ilçesine bağlı bazı belde ve köylerde akşam etkili olan şiddetli yağış nedeniyle patates tarlaları su altında kaldı

Yenişehir'de turizm açısından neler bulunacak?

Yenişehir'de turizm açısından neler bulunacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 146 milyon metrekare yeşil alanın yer aldığı projede serbest bölgeler, kültür merkezi ve marinalar bulunuyor.

Niğbaş Niğde Beton Sanayi üretim tesislerinin bulunduğu adresleri yayınladı!

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada üretim tesislerinin bulunduğu adresleri bildirdi. Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Niğde turizm atağı Haberi

Niğde turizm atağı

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Kapadokya Bölgesine gelen 3 milyon turistin yüzde 20'sini Niğde'ye çekebilmek için turizm atağı başlattıklarını söyledi.  Doğal güzellikleriyle ügi çeken 3 bin 524 metre yüksekliğindeki Bolkar Dağlan kış turizminde Niğde'nin parlayan yıldızı olacak. Ulukışla lçesi, Bolkar Dağlan üzerinde bulunan, Meydan Yaylası mevkiinde Karagöl ve Çinili göllerin bulunduğu alanda kış Sporlan kapsamında telesiyej hattı ve kayak pistleri yapılması planlanıyor. Bölgede 2.300 metrelerden başlayıp 3.000 metrelere kadar çıkan rakıma 2 adet telesiyej ve 1 adet teleski olmak üzere 3 adet mekanik tesis planlanıyor. Niğde Turizm Mastır Planı kapsamında dağ turizmi, kış turizmi, termal, sağlık turizmi ve tarih turizmi gibi projeler hazırlandığının altını çizen Vali Kılıç, Niğde'nin turizmde hak ettiği yere geleceğini kaydetti. Vali Kılıç yaptığı açıklamada şunlan söyledi:...