02 / 05 / 2024

niğde valisi Ertan Peynircioğlu

niğde valisi Ertan Peynircioğlu

Ertan Peynircioğlu, 1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Niğde Valisi oldu. Peki, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu kimdir? Ertan Peynircioğlu hangi işlerde görev aldı?

Niğde'de depremde 17'si ağır 143 ev hasar gördü!

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrasında Obruk köyünde 17'si ağır olmak üzere 143 evin hasar aldığını açıkladı.

Ankara-Niğde otoyolu 2020'de açılacak!

Niğde Valisi Şimşek, "Gölbaşı'ndan başlayıp, Niğde Gölcük kavşağında sona erecek otoyol tamamlandığında Ankara-Niğde arasında mesafe kısalacak, yolda geçirdiğimiz vakit bize kalacak, daha önemlisi vatandaşlarımız bu sayede daha huzurlu ve güvenli bir yolculuk yapmış olacak" dedi...

Ertan Peynircioğlu kimdir?

Ertan Peynircioğlu, 1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Niğde Valisi oldu. Peki, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu kimdir? Ertan Peynircioğlu hangi işlerde görev aldı?

Niğde İlhanlı'ya sağlık merkezi yapılıyor!

Niğde Merkez İlhanlı Mahallesi’ne yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımını inceleyen Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, vatandaşların sağlık kuruluşlarına daha kısa zamanda ulaşmalarını ve hizmeti daha kolay almalarını sağlayacağını söyledi.

Niğde'deki kamu hastaneleri yeniden inşa ediliyor!

Niğde Sağlık Kurumlarının 2015 Yılı çalışmalarının değerlendirildiği toplantı Niğde Valisi Necmeddin Kılıç başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun ile İlgili Kurum Yetkilileri katıldı.

Niğde'de turizm atağı başladı!

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Kapadokya Bölgesine gelen 3 milyon turistin yüzde 20'sini Niğde'ye çekebilmek için turizm atağı başlattıklarını söyledi.

Niğde Karagöl ve Çinili göl civarına kış sporları tesisi!

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, 3 bin 524 metre yüksekliğindeki Bolkar Dağları'nın Ulukışla İlçesi Meydan Yaylası mevkiinde Karagöl ve Çinili gölleri civarında kış sporları tesisi kurulacağını belirtti.

Niğde, soğuk hava depolama merkezi olacak!

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde’ye 100 bin tonluk yeraltı soğuk hava deposu yapacaklarını belirterek, Niğde’nin depolama merkezi olacağını söyledi. Yeraltı depoları binlerce yıldır Kapadokya'da kullanılıyor.

Niğde Bor'da 816 öğrencilik İmam Hatip Lisesi inşa ediliyor!

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Bor İlçesine 816 öğrencinin faydalanacağı İmam Hatip Lisesi Kampüsü’nün yapıldığını söyledi.

Niğde'ye yeni hükümet konağı yapılacak!

Niğde Devlet Hastanesi eski binasının TOKİ ile yapılan görüşmeler neticesinde Niğde Hükümet konağı yapılması için çalışma başlatıldı.Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, hükümet konağı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Niğde'ye kentsel dönüşümle 6 bin konut yapılıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçtiğimiz günlerde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da ziyaret ettiği alanda diğer etapların da hızlı bir şekilde ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacağını belirtti...

Niğde Belediyesi'nden 2 milyon 234 bin 462 TL'ye 2 adet satılık arsa!

Mülkiyeti Niğde Belediyesi'ne ait olan 42.766,59 metrekare ve 31,715,48 metrekare yüzölçümlerine sahip olan arsalar Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 27 Ekim 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı ihalesi 1 Ekim'de!

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı yaptırılmak üzere ihaleye çıkılıyor. 1 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan ihalede tahmini bedel 33 milyon 591 bin 600 TL...

niğde valisi Ertan Peynircioğlu Haberi

niğde valisi Ertan Peynircioğlu

Ertan Peynircioğlu, 13 Aralık 1963 Aydın doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Aydın İli İncirliova İlçesinde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1985 yılında mezun olan PEYNİRCİOĞLU, 1985 yılında açılan İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine girmiştir.   


Sakarya İli Kaymakam Adaylığı ve Eynesil İlçesi Kaymakam Vekilliği yapan Ertan PEYNİRCİOĞLU, 1989 yılında İçişleri Bakanlığı 74. Dönem Kaymakamlık Kursunu bitirerek Adana İli Feke İlçesine atanmıştır. Daha sonra Bingöl İli Karlıova İlçesi, Kars İli Kağızman İlçesi, Manisa İli Sarıgöl İlçesi, İzmir İli Bayındır İlçesi, Afyon İli Dinar İlçesi, İzmir İli Menderes İlçesi, Bursa ili Orhangazi İlçesinde Kaymakam olarak, Isparta İlinde ise Vali Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 


28 Eylül 2011 tarihinden itibaren Salihli İlçesinde Kaymakam olarak görev yapmaktadır.   1987 -...