21 / 05 / 2024

niğde yangın

niğde yangın

Niğde'de bir iplik fabrikasında çıkan yangında üzerine pamuk balyası düşen itfaiye eri ile dumandan etkilenen 2 işçi hastaneye kaldırıldı. Soğutma çalışmaları devam eden yangında, depo bulunan pamuk balyaları taşınıyor.

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beylicium AVM'de yangın!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Beylicium AVM'de yangın çıktı. Olay yerine iftaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kocaeli Darıcapark AVM'de yangın çıktı!

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

Mall of İstanbul AVM'de yangın!

Başakşehir'de yer alan Mall of İstanbul AVM'nin 3'üncü katında, bir firmaya ait mal kabul bölümünde çıkan yangın, hasara yol açtı...

Niğde Defterdarlığı'nın lojmanı yıkım sırasında zarar gördü!

Niğde Defterdarlığı'na ait ait lojmanın balkonları, yanındaki binanın yıkımında sırasında zarar gördü.

Niğde Havaalanı'nın inşaatı ne zaman başlayacak?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bakan Ahmet Arslan'a Niğde Havaalanı'nın yapımına dair iki soru sordu..

Niğde Havaalanı'nın ihale tarihi meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Havaalanı'nın ihale tarihi ile ilk uçağın ineceği tarihine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'deki apartman ve yurtların kaçında yangın merdiveni var?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de binalarda bulunan yangın merdivenlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ajman One Tower 12'de yangın çıktı!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ajman kentinde bulunan bir gökdelende yangın çıktığı bildirildi. Sosyal medyada yayılan fotoğraflarda, binanın büyük kısmının alevlerle kaplandığı görüldü.

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere başvuruları için bugün son!

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere başvuruları için bugün son. Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede aylık taksitler 329 TL'den başlangıç gösteriyor.

Şişli'de bir bina inşaatında yangın çıktı!

Şişli'de, inşaat halindeki bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevredekilere panik yaşattı. Yangına müdahale için yola çıkan itfaiye ekiplerinin trafik nedeniyle olay yerine ulaşmakta zorlandığı görüldü.

TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Toplam 6 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

niğde yangın Haberi

niğde yangın


İplik fabrikasında çıkan yangında üzerine pamuk balyası düşen itfaiye eri ile dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı


Edinilen bilgiye göre, Bor yolu Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bir iplik fabrikasına ait pamuk balyalarının bulunduğu depoda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.


Niğde Belediyesi ve Bor Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında üzerine pamuk balyası düşen itfaiye eri ile dumandan etkilenen 2 işçi hastanede tedavi altına alındı.


 Soğutma çalışmaları devam eden yangında, depo bulunan pamuk balyaları...