30 / 04 / 2024

Niğdede konaklar butik otel oluyor

Niğdede konaklar butik otel oluyor

Niğde’nin en büyük sorunlarından konaklama sorunu tarihi konaklarla çözülecek. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’de bulunan 150 tarihi konağın kamulaştırılmasının ardından butik otel olarak turizme kazandıracaklarını söyledi.

Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında hayata geçirilen projede az katlı konutlar butik şıklıkla bir araya geliyor. Peki Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

Koşuyolu Konakları fiyatları!

Koşuyolu Konakları fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Az katlı konutların butik şıklıkla bir araya geldiği Koşuyolu Konakları'nda 58 daire bulunuyor. 

Didem Soydan, Nişantaşı'nda butik açacak!

Manken Didem Soydan, ABD'de sosyal medya ve e-ticaret üzerine okuyor. Yılbaşında Nişantaşı'nda butik açacak. Özel koleksiyonlar, kıyafetker, ayakkabılar, takılar satacak. Bu yüzden eğitimine önem veriyor.

450 yıllık Mimar Sinan Külliyesi butik otel olacak!

Irmak Group, Küçükçekmece Gölü kıyısındaki 450 yıllık Mimar Sinan Külliyesi'ni butik otele dönüştürmek için izinlerini tamamladı. Otelin işletmesi için ise Les Ottomans'la flört devam ediyor.

Caner Erkin Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

Fenerbahçe’de top koşturan ve kulüple yıllık 2,5 milyon avroya anlaşma yapan Caner Erkin ve ailesi, kirada oturdukları Nişantaşı’ndaki evinden ayrılarak Beykoz Konakları’ndan lüks bir villa satın aldı.

Emel Yıldırım Nişantaşı'nda butik açacak!

İşadamı Erdal Acar’la evliyken Home Store mağazalarının başında olan Emel Yıldırım, boşandıktan sonra görevini devretti. Televizyonda moda programı sunan Yıldırım, Nişantaşı’nda yeni bir butik açmaya hazırlanıyor.

Niğde Kalesi'ndeki tarihi yapılar butik otel olacak!

Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Niğde Kalesini de düzenleyeceklerini her fırsatta dile getiren Niğde Belediye Başkam Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada, kale çevresi restore edilerek butik oteller oluşturulacak dedi.

Niğde Kalesi çevresine butik oteller yapılacak!

NiğdeBelediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, kale etrafında bulunan metruk binaları yıkarak çevresindeki tarihi yapıların restore edileceğini belirtti.

Niğde Kalesi turizme kazandırılıyor!

Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Niğde Kalesini de düzenleyeceklerini her fırsatta dile getiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada, kale çevresi restore edilerek butik oteller oluşturulacak dedi.

Nişantaşı Bayrak Konakları'nın yüzde 30'u satıldı!

AB Grup Holding tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Bayrak Konakları, Ağustos ayında tamamlanıyor. AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak açıkladı.

Nişantaşı Bayrak Konakları Ağustos'ta tamamlanıyor!

AB Grup Holding tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Bayrak Konakları, Ağustos ayında tamamlanıyor. Bayrak Konakları, yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Daha şimdiden dairelerin yüzde 30’u satıldı.

Bayrak İnşaat Bayrak Konakları projesine başladı!

İnşaat ve otomotiv sektöründe yatırımları ile iş dünyasında önemli bir yer edinen Bayrak İnşaat Nişantaşı'nda Bayrak Konakları projesinin yapımına başladı. Bayrak İnşaat kentsel dönüşüm ve bina yenileme projelerine Nişantaşı' nı da ekledi.

1985 yılında Dede Efendi'nin evi müze olacakmış!

1985 yılında bestekar Hamamizade Dede Efendi'ni evi, Türk Musikisi Müzesi haline getirilecekmiş. Akbıyık'taki ev, Türkiye Tarihi Evleri Koruma Derneği tarafından 18. yüzyıl Türk evi görünümünde restore edilecekmiş.

Niğdede konaklar butik otel oluyor Haberi

Niğdede konaklar butik otel oluyor

Niğde’nin en büyük sorunlarından konaklama sorunu tarihi konaklarla çözülecek. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’de bulunan 150 tarihi konağın kamulaştırılmasının ardından butik otel olarak turizme kazandıracaklarını söyledi. Vali Kılıç ise, yapılan projeler için kaynak ayrıldığını söyledi.

Kadıoğlu Konağının 2013 yılında kamulaştırılarak Niğde Belediyesinin mülkü haline geldiğini belirten Başkan Akdoğan, "Karabulut sokaktan başlayarak Kadıoğlu Konağının üstüne kadar olan bölümde yaklaşık 9 tane tescilli evimiz var. Bunların kamulaştırma işini Niğde Valiliği ve Niğde Belediyesi olarak yapacağız. Daha sonra bu kamulaştırma işlemi tamamlandıktan sonra bu binaların restorasyon işlerini tamamlayacağız" dedi. Akdoğan: " Burayı gerçekleştirdiğimizde Niğde’mizin faydası olan butik otel gibi, kafeterya gibi bir takım hizmetlere kullanılması için ilgili kişilere tahsis edeceğiz. Vatandaşlara da tahsis edebiliriz, kamuya da tahsis edebiliriz. Burada turistin tarihi konaklarla...