06 / 05 / 2024

Niğdede turizm atağı

Niğdede turizm atağı

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Kapadokya Bölgesine gelen 3 milyon turistin yüzde 20'sini Niğde'ye çekebilmek için turizm atağı başlattıklarını söyledi.

Ata Group Otelcilik Turizm Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Otelcilik Turizm Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Tomaj Rashıdı tarafından kuruldu.

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıracettin Atakur tarafından kuruldu.

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile ergün Ata, Sezai Ata ve Sukan Ata ortaklığında kuruldu.

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arap Turkish Ata Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Hetari ve Yahya Ahmed S. Awdi ortaklığında kuruldu.

As Ata Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu! 

As Ata Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Beykoz'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Toraman tarafından kuruldu. 

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ünal tarafından kuruldu...

Bursa'da milyar dolarlık projeye Dubaili yatırımcı ilgisi!

"Sıcaksu-Tabakhaneler Bölgesi"ni termal turizm merkezine dönüştürecek 1 milyar dolarlık projeyi yürüten Bursa Büyükşehir Belediyesi, Dubaili firmayla görüşüyor...

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Kılıç ve Gürhan Kalkan ortaklığında kuruldu. 

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Şahin tarafından kuruldu.

Niğdede turizm atağı Haberi

Niğdede turizm atağı

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Kapadokya Bölgesine gelen 3 milyon turistin yüzde 20'sini Niğde'ye çekebilmek için turizm atağı başlattıklarını söyledi.  Doğal güzellikleriyle ügi çeken 3 bin 524 metre yüksekliğindeki Bolkar Dağlan kış turizminde Niğde'nin parlayan yıldızı olacak. Ulukışla lçesi, Bolkar Dağlan üzerinde bulunan, Meydan Yaylası mevkiinde Karagöl ve Çinili göllerin bulunduğu alanda kış Sporlan kapsamında telesiyej hattı ve kayak pistleri yapılması planlanıyor. Bölgede 2.300 metrelerden başlayıp 3.000 metrelere kadar çıkan rakıma 2 adet telesiyej ve 1 adet teleski olmak üzere 3 adet mekanik tesis planlanıyor. Niğde Turizm Mastır Planı kapsamında dağ turizmi, kış turizmi, termal, sağlık turizmi ve tarih turizmi gibi projeler hazırlandığının altını çizen Vali Kılıç, Niğde'nin turizmde hak ettiği yere geleceğini kaydetti. Vali Kılıç yaptığı açıklamada şunlan söyledi:...