29 / 04 / 2024

Nihan buruk

Nihan buruk

Eski model Nihan Buruk'un Çukurcuma'daki masal evinde röportaj yapıldı

Zer Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zer Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Nihan Zer tarafından kuruldu.

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Sarıyer'de Diler Çiftçi ve Nihan Balkan ortaklığında kuruldu.

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Diler Çiftçi ve Nihan Balkan ortaklığında kuruldu.

İn Mimarlık Ve Danışmanlık İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İn Mimarlık Ve Danışmanlık İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Nihan Polatdemir tarafından kuruldu.

İndex Real Estate Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İndex Real Estate Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nihan Hançer tarafından kuruldu.

Polygon Yapı Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polygon Yapı Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nihan Turşucu tarafından kuruldu.

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Feruzen Kınacı, Nazan Yiğit ve Nihan Kınacı Karagöz ortaklığında kuruldu.

Nokta Grup Restorasyon Ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nokta Grup Restorasyon Ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihan Kasapoğlu tarafından kuruldu.

Okan ile Nihan Buruk Urla'dan arsa aldı!

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ile modacı eşi Nihan Buruk, İzmir-Urla’ya bağlı Barbaros Köyü’nde 2 bin 800 metrekarelik arsa aldı...

Mp Servıces Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mp Servıces Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Rula Afıf Abdulla Joun, Nihan Palta, Ahmet Ozan Songur, Sayed Mahmood Sharaf ve Andrea Gunz ortaklığında kuruldu. 

Tepeler Gıda İnşaat Emlak Enerji Otomobil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepeler Gıda İnşaat Emlak Enerji Otomobil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Osmanoğlu ve Nihan Çorlu ortaklığında kuruldu. 

Nihan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nihan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Değirmenci, Abdurrahman Albayrak ve Sefer Değirmenci ortaklığında kuruldu.

Enc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nihan Cavuşlar ve Ali Esat Cavuşlar ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Nihan buruk Haberi

Nihan buruk

Benim en keyifle gezdiğim yerlerden biri Çukurcuma'dır. Buranın dokusu, dışı nakış gibi işlenmiş eski binaları beni mest eder. Bir hafta sonu kendimi Çukurcuma'daki Faikpaşa Yokuşu'na attım. Buradaki dostum müthiş kabiliyet Emel Alır, "Dur seni bir yere götüreceğim bayılacaksın. Yapımına yardım ettim. Hem yer şahane, hem de sahibi" dedi. Hakikaten, yokuşta 27 No'lu binadan daha girerken başka bir aleme dalıyorsunuz. Kendinizi Alice Harikalar Diyarı'nda falan gibi hissediyorsunuz.

Banyonun ortasındaki perdeli prenses küveti, o mutfaktaki şahane raflar ve dantel gibi tabaklar, salonun harika mobilyaları, arkadaki atölye, her şey ama her şey birbirinden şahane. Ben uzun zamandır hiçbir dükkândan böylesine etkilenmemiştim. Dekorasyonda kullanılan eşyalar da satılıyor. Arkasındaki showroom'da da kıyafetler sergileniyor. Mekânın sahibi Nihan Buruk diye bir hanımmış. Kendisi ünlü futbolcumuz Okan Buruk'un...