14 / 08 / 2024

Nihan Ürel annesini kaybetti

Nihan Ürel annesini kaybetti

Nu İnteraktif Danışmanlık'ın sahibi Nihan Ürel annesini kaybetti...

Nihan Ürel'in acı günü: Nurten Sarıca vefat etti!

Nu İnteraktif Danışmanlık'ın sahibi Nihan Ürel annesini kaybetti...

Menderes Türel’den 1.200 kişilik yeni öğrenci yurdu müjdesi!

Antalya’da gerçekleşen Ensar Vakfı 5. Büyük Türkiye Buluşması’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 2017 yılında 1200 kişilik çok kapsamlı bir yurdun temelini atacaklarını müjdeledi.

Antalya Suphi Türel Caddesi açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediyesi tarafından yapılan ve babası gazeteci Suphi Türel’in adının verildiği caddenin açılışını yaptı.

Menderes Türel'den gençlere yüzme havuzu müjdesi!

Lise öğrencileri ile bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dünya ve Avrupa Yüzme Şampiyonalarına ev sahipliği yapabilecek büyüklükte bir olimpik kapalı yüzme havuzunu Antalya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje Yarışması sonuçlandı!

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen, “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması” sonuçlandı.

Kırşehir'de saman ve çamurdan natürel ev yaptılar!

Kırşehir'de saman balyaları ve çamurdan, hayalini kurdukları natürel bir ev yapan görsel sanatlar öğretmeni çift, doğal hayatı özleyenlere de öncü oldu.

Menderes Türel: Antalya Boğaçayı Türkiye’nin çılgın projesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel: '' Boğaçayı projemiz Türkiye’nin Kanal İstanbul’dan sonraki ikinci çılgın projesi. Projede büyük bir yat limanı, 40 kilometrelik yeni bir sahil oluşturulacak.'' dedi.

Menderes Türel, Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Salı Grubu’nun iftar yemeğine katılarak Antalya'daki projeleri anlattı. Başkan Türel, çoğu projenin çok önemli olduğunu belirtti.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

Menderes Türel'den Adrasan'a imar ve balıkçı barınağı müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan 2’nci Turizm Şenliği’ne katılarak, turizm sezonunun startını verdi. Kumluca’ya 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını kaydeden Türel, Adrasan’a imar planı ve balıkçı barınağı müjdesi verdi.

Menderes Türel, Manavgat ve Serik'teki yatırımları denetledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat ve Serik'te devam eden belediye yatırımlarını ve şantiyeleri denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KG Gürel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KG Gürel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kaan Gürel tarafından 600 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Kadıköy, Acıbadem Mahallesi, Acıbadem Caddesi'nde kuruldu.

Menderes Türel Antalya projelerini anlattı!

Antalya’nın Belediye Başkanı Menderes Türel, “2009-2014 arası 15 yılı kaybettik. Telafisi için dünya çapında projeler başlattık. Büyük bölümünü 3 yılda tamamlayabileceğini ve hedefinin bu yeni projelerle ‘5 yıldızlı Antalya’ya ulaşmak olduğunu' belirtti.

Relıance Proje Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıance Proje Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Zafer Topdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Maslak, Bilim Sokak, Sun Plaza 'da kuruldu.

Nihan Ürel annesini kaybetti Haberi

Nihan Ürel annesini kaybetti


Yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gören Nurten Sarıca bugün vefat etti. Cenazesi yarın öğle namazında Şakirin Camii'nden kaldırılacak olan Nurten Sarıca, Karacaahmet Mezarlığı'na...