14 / 05 / 2024

nihat çiftçi Karaköprü yatırımları

nihat çiftçi Karaköprü yatırımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü'de bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Karaköprü Belediyesi'ne giden Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte 2016 yılında ilçede yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Çiftçi ve yetiştiricilerden 7 bin 200 günde emeklilik talebi!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik, çiftçi ve yetiştiricilerin mesai kavramı olmaksızın çalışan ve üreten emekçiler olduğunu ifade ederek, bu kişilerin de 7 bin 200 günde emekli olabilmeye hak kazanmasını istedi.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 600 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 projesinde yer alan 600 konutun kura çekilişi bugün yapılacak...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Şanlıurfa Karaköprü'ye 620 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadı yenilendi!

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadının TFF standartlarına uygun hale gelmesi için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yenilen yeni statta ilk maç yarın oynanacak.

Şanlıurfa Çiftçi Trambüs Projesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, trambüs projesinin 1’inci etap çalışmalarıni yerinde inceledi. Projede 1’inci etap çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Şanlıurfa'daki çelik köprülerde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yapımına devam edilen çelik köprülerin inşaatını inceledi. Başkan Çiftçi, köprülerdeki çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Şanlıurfa Karaköprü'ye yapay şelale geliyor!

Karaköprü'nün Karşıyaka mahallesinde dere peyzaj çalışmalarının bitiminin ardından söz verilen şelale yapımında sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şelalemiz, Karaköprü'ye çok güzel bir görsellik katacak" dedi.

Nihat Çiftçi Karaköprü yatırımlarını değerlendirdi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü'de bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Karaköprü Belediyesi'ne giden Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte 2016 yılında ilçede yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Şanlıurfa Karaköprü Köprülü Kavşak projesi tamamlamdı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.

Nihat Çiftçi: Esnafın yer temin sorununu çözeceğiz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Buğday Pazarı ve Zahireciler Borsası esnafının yeni bir alana taşınması ile ilgili taleplerini dinleyerek sorunu çözeceklerini söyledi.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşakların isimleri belirlendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu üzerinde yapımı kısa sürede tamamlanacak olan köprülü kavşaklara '15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı' ve '15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı' isimlerini vereceklerini söyledi.

nihat çiftçi Karaköprü yatırımları Haberi

nihat çiftçi Karaköprü yatırımları


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü'de bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu. Ziyaretlerine ilk olarak Karaköprü Belediyesi ile başlayan Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte ilçe genelindeki çalışmaları değerlendirdi.


Ziyarette Başkan Çiftçi, Karaköprü'de altyapı anlamında büyük çalışmaları imza attıklarını söyledi. Rakamlar vererek çalışmaları sıralayan Başkan Çiftçi, "Karaköprülüler için hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tüm çabalarımız halkımızın refahı ve huzuru içindir. Bu anlamda altyapı başta olmak üzere, yeni yol ve bulvarlarla ilçemizde geleceği esas alan çalışmalar gerçekleştiriyoruz" dedi.


BAYDİLLİ, "KARAKÖPRÜ HER GEÇEN GÜN DAHA DA GELİŞİYOR"


Başkan Çiftçi'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise Karaköprü'nün her yıl yüzde 15'lik büyüme yaşadığını belirterek, "İlçemiz her alanda gelişerek daha da büyüyor. Bu anlamda gerek Büyükşehirimizin gerekse ilçe...