23 / 07 / 2024

Nihat Ekinci

Nihat Ekinci

Ahram Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nihat Ekinci tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Okul Sokak, A Blok'ta kuruldu.

TOKİ Batman Konutları'nın teslimi 7 ay gecikti!

Batman Çağdaş Gazetesi köşe yazarı olan Nihat Ekinci bugünkü yazısında Batman'da yapımı gerçekleştirilen 1472 konutluk emekli TOKİ konutlarını anlattı. Konutların teslimlerinin 7 ay geçiktiğini belirtti.

Ahram Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahram Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nihat Ekinci tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Okul Sokak, A Blok'ta kuruldu.

Nihat Zeybekçi: Endişelerden dolayı katlanan faizi fazla buluyorum!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, " Türkiye'nin finansmanla ilgili gelecekle ilgili problemlerinin olmayacağına inanıyorum. O yüzden Türkiye'nin gelecekle ilgili endişelerden dolayı katlandığı faizi fazla buluyorum" dedi.

Nihat Zeybekci: Yüzde 12-14 arasında faiz kabul edilebilir değil!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye'nin finansmanla ilgili gelecekle ilgili problemlerinin olmayacağına inanıyorum. O yüzden Türkiye'nin gelecekle ilgili endişelerden dolayı katlandığı faizi fazla buluyorum" dedi.

Nihat Zeybekci: Türkiye, dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmak üzere!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda "Türkiye, dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmak üzere. Çok güzel belirtiler vermeye başladı" dedi

Nihat Zeybekci: Katma Değer Hareketi için düğmeye bastık!

Ekonomi Bakanlığı, Türk ekonomisini bir üst lige taşıyacak Katma Değer Hareketi için düğmeye bastı. Nihat Zeybekci, bu hareketle Türkiye'nin yüksek teknoloji ligine çıkacağını anlattı...

Nihat Zeybekci: TTİP anlaşmasında yoksak Gümrük Birliği sürdürülemez!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptığı açıklamada, Gümrük Birliği ve ABD ile AB arasında sürdürülen TTİP görüşmelerine ilişkin Türkiye'nin TTİP anlaşmasının içinde yer almaması halinde Gümrük Birliği anlaşmasının sürdürülemez hale geleceğini ifade etti.

Nihat Zeybekci: Demir-çelik sektörüne teşvik verilmeye başlanacak!

Nihat Zeybekci'nin yaptığı açıklamaya ilişkin değerlendirmede bulunan Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, demir-çelik sektörüne teşvik verilmesi düşüncesinin "devrim niteliğinde bir karar" olduğunu söyledi.

Namık Ekinci Nihat Zeybekçi'nin açıklamalarını değerlendirdi!

Nihat Zeybekci’nin bugün ‘demir çelik sektörü ile ilgili Ekonomi Bakanlığı olarak verebileceğimiz en üst düzeyde teşvikler vermeye başlayacağız” açıklaması doğrultusunda Namık Ekinci Nihat Zeybekçi'nin açıklamalarını değerlendirdi.

Nihat Zeybekci'den Singapurlu şirketlere yatırım çağrısı!

Türkiye'nin her geçen gün yeni dış yatırımlar için çekim merkezi olmaya devam ettiğini söyleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Singapurlu şirketlere Türkiye 'ye yatırım çağrısında bulundu...

Nihat Zeybekçi: Türkiye dış yatırımlar için çekim merkezi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin her geçen gün yeni dış yatırımlar için çekim merkezi olmaya devam ettiğini belirterek, "Singapurlu şirketlerin de bu fırsatları doğru bir şekilde kullanmalarını ve Türkiye'ye yatırım yapmalarını bekliyoruz" dedi.

Nihat Zeybekci: İhracat odaklı büyüme stratejisi aksamayacak!

Türk - Japon İş Forumu ' na katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 2023 hedeflerine ulaşmak için başlatılan ihracat odaklı büyüme stratejisinin hiçbir şekilde aksamayacağını vurguladı...

Nihat Zeybekci: İhracat rakamının 162 milyar dolara yaklaşacağına inanıyoruz!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, " Orta Vadeli Program'da açıklanan 160,5 milyar dolarlık ihracat rakamının 162'ye yaklaşacağına inanıyoruz. Şu andaki tahmin biraz fazla muhafazakar " dedi

Nihat Ekinci Haberi

Nihat Ekinci

Ahram Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nihat Ekinci tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Ahram Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...