05 / 05 / 2024

nihat ergün kocaeli

nihat ergün kocaeli

Nihat Ergün, Kocaeli ’nin sanayi kenti olma özelliğinin yanında artık bir turizm kenti haline geldiğini kaydederek bu doğrultudaki hizmetlerin Türkiye çapında ilgi çektiğinin altını çizdi.

Mehmet Ergün Turan Kocaeli'de emeklilerle bir araya gelecek!

TÜED Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın Çarşamba günü Karabük’e geleceğini ve aynı gün saat 11:00’de Tüccarlar Kooperatifi Düğün salonunda bir toplantı düzenleneceğini açıkladı.

Mehmet Ergün Turan yeni Kocaeli Stadı'nı inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yeni Kocaeli Stadı inşaatında incelemelerde bulundu. Kocaeli’nin Alikahya mevkiinde yaptırılan 33 bin kişilik stat inşaatında incelemelerde bulunan Turan, yetkililerden bilgi aldı.

Ergün Turan TOKİ indirim kampanyasına başvuranların sayısını açıkladı!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için başlatılan indirim kampanyasına 33 bin 234 kişinin başvurduğunu açıkladı.

Mehmet Ergün Turan: Bizde balon değil talep patlaması var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, konut sektörünün darboğaz yaşadığı ve balon oluştuğu yorumlarına “Bizde ciddi talep patlaması var” sözleriyle yanıt verdi. Turan, orta ve alt gelir grubu için inşa ettikleri konutlara yoğun talep olduğunu söyledi

Cengiz Ergün: Manisa'yı yeniden inşa ediyoruz!

Cengiz Ergün "Şehrimiz üzülerek beyan etmeliyim ki iyi planlanmadı. Dar sokaklar, hava ve güneş almayan mahalleler, depreme dayanıksız konutlar inşa edildi. Yaşam alanları düşünülmedi, insanın sosyal bir varlık olduğu göz ardı edildi" dedi

Ergün Turan: Şehir merkezleri sanayi sitelerinden arındırılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleriyle şehirlerin, dokusunu tehdit eden ve imajını bozan sanayi sitelerinden de arındırıldığını söyledi.

Cengiz Ergün: Manisa'da imara sil baştan başladık!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinde partililerin İmar ile ilgili sorularını da yanıtladı.

Cengiz Ergün: Manisa imar konusunda zaman kaybetti!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçen dönem hazırladıkları imar planının meclis toplantısında reddedilmesinden dolayı bu konuda zaman kaybettiğini söyledi.

Ergün Turan Balıkesir'deki devlet hastanesi inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte, Türkiye’nin en büyük hastanelerinden biri olacak Balıkesir 850 yatak kapasiteli yeni Devlet Hastanesi inşaatını inceledi.

Ergün Turan MIPIM Fuarı'nın açılışına katıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Fransa’nın Cannes şehrinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek gayrimenkul sektörünün en büyük organizasyonu olan MIPIM fuarının açılışına katıldı.

Ergün Turan: Üst gelir grubuyla ilgilenmiyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, konut konusunda Türkiye'nin her ilinden yoğun talep aldıklarını söyledi. Turan, Bu yıl 50 bin kişiyi ev sahibi yapacaklarının müjdesini verdi..

Ergün Turan Eskişehir'de inşaatı devam eden konutları inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Atatürk Stadyumu ve Odunpazarı ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapımı devam eden TOKİ konutlarını denetledi.

Cengiz Ergün Gülgün Hatun Hamamı’ndaki çalışmaları inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Gülgün Hatun Hamamı’ndaki çalışmaları inceledi. Ergün hamamın Manisalıların kullanacağı bir cazibe merkezi olacağını belirtti

nihat ergün kocaeli Haberi

nihat ergün kocaeli



Sahillerdeki inceleme gezisine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün dışında Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Büyükşehir Başkan Danışmanı Ömer Polat, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan katıldı. Esnafı ve sahile gelen vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Bakan Ergün ve beraberindekiler sahil koridoru dolaşarak incelemelerde bulundu. Ergün, Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak’tan sahillerdeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.



KOCAELİ’DE TURİZM KENTİ OLUYOR

Sahillerdeki çalışmaları çok beğendiğini dile getiren Bakan Ergün, Kandıra sahillerinin güneydeki benzerlerini aratmadığını ifade etti. Ergün, Kocaeli’nin sanayi kenti olma özelliğinin yanında artık bir turizm kenti haline geldiğini kaydederek bu doğrultudaki hizmetlerin Türkiye çapında ilgi çektiğinin altını çizdi. Ergün sahillerdeki kalabalığının, vatandaşların memnuniyetini de ortaya koyduğunu ifade etti.



SAHİL DÜZENLEMELERİ DEVAM EDECEK

Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak, sahillerdeki çalışmaları...