28 / 04 / 2024

Nihat Gökcegöz

Nihat Gökcegöz

Alsa 24 İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Rıza Sardoğan ve Nihat Gökcegöz ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 16 Mart'ta Beyoğlu, Örnektepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara Gökyüzü Bahçeleri iletişim!

Ankara'nın en yeşil binası olarak tanıtılan Gökyüzü Bahçeleri projesi Arena Mimarlık imzasıyla Ankara Dikmen vadisi 4.etapta hayata geçiriliyor...

Gökyüzü Bahçeleri ne zaman teslim?

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen Gökyüzü Bahçeleri 45 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Gökyüzü Bahçeleri ne zaman teslim?

Gökyüzü Bahçeleri Ankara teslim tarihi!

Gökyüzü Bahçeleri Ankara teslim tarihi 2019 yılı sonu olarak belirtiliyor. Gökyüzü Bahçeleri projesinde 175 konut yer alıyor...

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen Gökyüzü Bahçeleri Ankara projesi Ankara'nın en yeşil binası olma özelliği taşıyor. Peki Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Arena Mimarlık'tan Ankara Gökyüzü Bahçeleri projesi geliyor!

Arena Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Ankara Gökyüzü Bahçeleri 45 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.

Yaser Gündüz: Kentsel dönüşüm zihinsel olmalı!

Geçtiğimiz hafta aşırı yağış uyarılarına rağmen tedbir alınmaması ve yıllardır kangren olmuş sorunlara çözüm üretilmemesi nedeniyle Mersin’de sağanak yağış sele neden oldu. Şehir Plancıları Odası Mersin İl Temsilcisi Yaser Gündüz, yapılabilecekleri anlattı.

Beşiktaş Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Beşiktaş Belediyesi’nin Beşiktaş’ta yaşayan ailelere ve miniklere kazandırdığı kreşin adı ise “Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi” oldu. 16 Eylül'de kaybettiğimiz değerli sanatçı Tarık Akan’ın adı yeni açılan kreşimizde yaşatılacak.

Gökyüzü Platform Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökyüzü Platform Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Tahsin Güleç imzasıyla kuruldu.

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Duygu Doğan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık 'Gündüz, Işık, Gece' sergisinde!

Tabanlıoğlu Mimarlık, “Thru – Veritas ve Vizyon” enstalasyonu ile TEPTA Aydınlatma’nın 25. Yılı onuruna İstanbul Modern’de düzenlenen “Gündüz, Işık, Gece” sergisinde.

Erzurum Anadolu Atakent Gündüz Bakımevi açıldı!

Anadolu Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevi, İşadamı Öner Tugay ve Eğitimci Sıddık Bakır yönetiminde, alanında uzman eğitimci kadrosuyla hizmete açıldı.

Polatlı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi açılıyor!

Polatlı’nın Kreş ihtiyacını gidermek için söz veren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; verdiği sözlerden birini daha yerine getirerek 11 Ekim Salı Günü saat 17.00’de Tam Gün Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışını gerçekleştirecek.

Nihat Gökcegöz Haberi

Nihat Gökcegöz

Alsa 24 İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Rıza Sardoğan ve Nihat Gökcegöz ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 16 Mart'ta  Beyoğlu, Örnektepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Alsa 24 İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT ALANINDA a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı...