02 / 05 / 2024

Polatlı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi açılıyor!

Polatlı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi açılıyor!

Polatlı’nın Kreş ihtiyacını gidermek için söz veren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; verdiği sözlerden birini daha yerine getirerek 11 Ekim Salı Günü saat 17.00’de Tam Gün Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışını gerçekleştirecek.




Geçtiğimiz günlerde düzenlediği görkemli açılış törenleri ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri, Üçpınar Mesire Alanı ve Hanımlar Konağı’nı hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi açılışlarına ara vermeden devam ediyor. Polatlı’nın Kreş ihtiyacını gidermek için söz veren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; verdiği sözlerden birini daha yerine getirerek 11 Ekim Salı Günü saat 17.00’de Tam Gün Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışını gerçekleştirecek. Polatlı’da bir ilk olacak olan Tam Gün Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin içerisinde 6 adet sınıf, uyku odaları, oyun odaları ve etkinlik alanları bulunuyor. 150 Öğrenci kapasiteli Polatlı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi yeni eğitim öğretim döneminde kayıt olan minik öğrencilere Tam Gün ve Yarım Gün olmak üzere iki farklı şekilde; İngilizce, Drama, Resim, Seramik, Halk Oyunları ve Müzik gibi alanlarda eğitim verecek. Polatlı Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan açılışta; çocuklar için özel animasyon gösterileri ve eğlenceler düzenlenecek. Tüm Polatlı halkını 11 Ekim Salı Günü saat 17.00’de yapılacak olan açılışa davet eden Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; Polatlı’nın Kreş ihtiyacını gidermek için yaptıkları Polatlı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni kısa sürede tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Polatlı Belediyesi tarafından başlatılan dev açılışlar zinciri, Tam Gün Kreş’in ardından Emekliler Konağı ile devam edecek.

 

BAŞKAN YILDIZKAYA; “MİNİK YAVRULARIMIZ İÇİN SICAK BİR YUVA MEYDANA GETİRDİK”

 

Şehrin dört bir tarafında gerçekleştirdikleri yapım çalışmaları ile Polatlı’ya değer kattıklarını, arka arkaya yaptıkları açılışlar ile dev projelerin vatandaşlar ile buluşmasını sağladıklarını söyleyen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; “Polatlı’da değişim başlıyor diyerek yola çıktığımız günden bu yana şehrimizin dört bir yanında devam eden çalışmalarımızı tamamlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Söz verdiğimiz gibi; 11 Ekim Salı Günü saat 17.00’de içerisinde 6 adet sınıf, uyku odaları, oyun odaları ve etkinlik alanları bulunan Polatlı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı şehrimizde bir ilk olan, minik yavrularımız için meydana getirdiğimiz bu sıcak yuvanın açılışına davet ediyorum.” şeklinde konuştu. 




Polatlı Belediyesi



Geri Dön