28 / 04 / 2024

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...



Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Serik'in Merkez Mahallesi'nde yapımına başlanan kreş ve gündüz bakımevinde hazırlıklar tamamlanıyor. 

Serik in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Hürriyet'te yer alan habere göre; Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 19 ilçeye kreş sözünü yerine getiriyor. Antalyalı çocukların geleceğine yatırım yapan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde çalışan annelerin çocuklarını güvenle bırakabileceği modern kreşler açmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Serik'in Merkez Mahallesi'nde açılacak Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde son hazırlıklar tamamlanıyor. 

Serik in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Çocukların fiziksel ve sosyal gelişimleri için her türlü fırsatın sunulduğu, detaylı programların hazırlandığı kreş çok amaçlı olarak dizayn edildi. 2 katlı binada hizmet vermesi planlanan kreş çocukların nitelikli eğitim alabileceği ve kaliteli zaman geçireceği bir merkez haline gelecek. Kreşte 4-6 yaş grubu çocuklara kişisel gelişim ve okul öncesi eğitimi verilecek. 3 ayrı sınıfta uzman personel tarafından eğitim alan çocuklar için ayrıca çok amaçlı oyun ve spor alanı da yer alacak. 


Geri Dön