20 / 05 / 2024

Polatlı Belediyesi Kreşi açıldı mı

Polatlı Belediyesi Kreşi açıldı mı

Polatlı’nın Kreş ihtiyacını gidermek için söz veren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; verdiği sözlerden birini daha yerine getirerek 11 Ekim Salı Günü saat 17.00’de Tam Gün Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışını gerçekleştirecek.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Polatlı Belediyesi 19 konutu satıyor! 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesi, İstiklal Mahallesi'nde yer alan 18 konutu ve M. Akif Mahallesi'nde yer alan 1 konutu satıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kapalı işyerlerinden kira almayacak!

Kayseri'ye bağlı Melikgazi Belediyesi, pandemi dönemi boyunca kapalı işyerlerinden kira ücreti almayacak. 

Silivri Belediyesi kapalı iş yerlerinden kira almayacak!

Silivri Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, salgın şartları sebebiyle kira alacaklarında düzenlemeye gidiyor. Bu düzenlemeler dahilinde belediye, kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

İBB'den Tuzla Belediyesi'ne kreş için yer tahsisi talebi!

İBB'nin 'Yer gösterin kreş yapalım' talebini eleştiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "İBB’nin Tuzla’da 82 tane parseli var. Bu parsellerde hizmet alanları var, spor alanları var, sosyal ve kültürel alanlar var. Tüm bunlar varken ‘Siz bize yer gösterin biz kreş yapalım’ diyorlar” dedi.

Keçiören Belediyesi engelliler için örnek okul inşa ediyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi, engellilere yönelik eğitim faaliyeti sunacak olan okulun inşaatında sona geldi...

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait 200 işyerinden kira almayacağını açıkladı.

Polatlı Belediyesi Kreşi açıldı mı Haberi

Polatlı Belediyesi Kreşi açıldı mı


Geçtiğimiz günlerde düzenlediği görkemli açılış törenleri ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri, Üçpınar Mesire Alanı ve Hanımlar Konağı’nı hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi açılışlarına ara vermeden devam ediyor. Polatlı’nın Kreş ihtiyacını gidermek için söz veren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; verdiği sözlerden birini daha yerine getirerek 11 Ekim Salı Günü saat 17.00’de Tam Gün Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışını gerçekleştirecek. Polatlı’da bir ilk olacak olan Tam Gün Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin içerisinde 6 adet sınıf, uyku odaları, oyun odaları ve etkinlik alanları bulunuyor. 150 Öğrenci kapasiteli Polatlı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi yeni eğitim öğretim döneminde kayıt olan minik öğrencilere Tam Gün ve Yarım Gün olmak üzere iki farklı şekilde; İngilizce, Drama, Resim, Seramik, Halk Oyunları ve...