15 / 05 / 2024

Nihat Karakoç

Nihat Karakoç

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nihat Karakoç tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran' da Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Mahallesi' nde kuruldu.

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nihat Karakoç tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran' da Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Mahallesi' nde kuruldu.

Nihat Zeybekçi: Merkez Bankası'nın faizleri sabit tutmasını bekliyorum!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Nisan ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Ekonomi Bakanı Zeybekci, Merkez Bankası'nın bu ayki toplantısında faizleri sabit bırakmasını beklediğini söyledi.

Nihat Zeybekci: Araplarla 3. ülkelerde ortak yatırım yapabiliriz!

Kuveyt'te gerçekleştirilen Türkiye-Arap Birliği Ekonomi, Ticaret ve Yatırım Bakanları İkinci Toplantısında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Arap yatırımcıları Türkiye'ye davet etti.

Nihat Zeybekçi'ye İdris Güllüce vekalet edecek!

Bugün Kazakistan Cumhuriyeti’ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce vekalet edecek.

İdris Güllüce Nihat Zeybekçi'ye vekalet edecek!

İdris Güllüce, bugün İran İslam Cumhuriyeti’ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığına vekalet edecek.

Nihat Zeybekci: Rus turist sayısında azalma olmayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Aldığımız tedbirler ve verdiğimiz desteklerle bu sezon Rusya'dan gelen turist sayısında azalma beklemiyorum. Rus turistler başka ülkelere gitmekten vazgeçecekler belki ama Türkiye'ye daha çok gelecekler" dedi.

Nihat Özdemir: 3.Havalimanı bir nevi üniversite olacak!

İstanbul'u bölgenin yeni yıldızı yapacak dev projelerin heyecan verici olduğunu söyleyen Limak Holding'in patronu Nihat Özdemir, "Bu projelerde bir virgülüm olabilir mi diye bakıyorum" dedi.

Nihat Zeybekci: Faiz artışı beklentileri ekonomiyi negatif etkileyecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ABD Merkez Bankası (FED) Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) dün sona eren mart ayı toplantısı kararlarını değerlendirdi.

Nihat Zeybekçi: Faiz oranları düşürülmeli!

Faizlerin hâlâ yüksek olduğunu ifade eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye'de yatırım yapılmasını zorlaştıran faiz oranlarının aşağı düşürülmesi gerektiğini kaydetti.

Nihat Özdemir: Halka arz için gerekli zaman ve şartı bekliyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İnşaat ayrıldığında, turizm dahil çimento ve enerjide halka arza hazırız. Gerekli zaman ve şartı bekliyoruz." dedi..

Nihat Özdemir: Faizlerin yüksekliği yatırımı önlüyor!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirterek, "İşsizliğe çare ancak yatırımla olabilir. Bu nedenle işadamı olarak faizlerin düşmesini destekliyoruz" dedi.

Nihat Zeybekçi: Faiz indiriminde korkak davrandık!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Merkez Bankasının faiz politikasına ilişkin, "Faiz indiriminde korkak davrandık. Gereksiz şekilde bu ülkenin ekonomisinin bu maliyete katlanmasına sebep olduk" dedi.

Nihat Zeybekci: Müteahhitlerin elinden tutacağız!

Nihat Zeybekci, "Köprü inşaatının İngiliz müteahhitlere verilmesi. Biz de hükümet olarak müteahhitlerin elinden tutacağız, tüm dünyadaki projeleri tek tek kovalayacağız." dedi.

Nihat Karakoç Haberi

Nihat Karakoç

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nihat Karakoç tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kuruldu.


Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü...