02 / 05 / 2024

Nihat Koçarslan

Nihat Koçarslan

Vortis İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nihat Koçarslan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Fadıl Ayaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde birçok yatırıma sahip Koçarslan kardeşlerin miras davasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ece Koçarslan ve Saliha Turgut ortaklığında kuruldu.

Heaven Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Heaven Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Koçarslan tarafından kuruldu.

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile AtillaKoçarslan, Mehmet Uğur    Koçarslan, Mihriban Ayça Koçarslan, Suphi Aybars Koçarslan ve  Zekiye Aybike Koçarslan  Zekiye Koçarslan Muhtaroğlu tarafından kuruldu.

İBB'ye rica ile tente yıkım suçlaması! 

İBB, Bebek'te Kemal Yıldırım tarafından işletilen restoranın tentesinde yıkım işlemi yaptı. Restoran sahibi Yıldırım, İBB'nin  Reina’nın eski sahibi Mehmet Koçarslan’ın ricasıyla yıktığını iddia etti. 

Koğak İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Koğak İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Arslan tarafından kuruldu. 

Mehmet Koçarslan'dan İBB’ye 930 milyon TL’lik icra takibi!

Hisselerinin büyük çoğunluğu, ünlü işletmeci Mehmet Koçarslan'daki Ün-Yapı A.Ş., Etiler'de 7 bin 272 metrekarelik arazi için İBB’den kazandığı kamulaştırmasız el atma tazminatının tahsili için 930 milyon TL'lik icra takibi başlattı.

Mehmet Koçarslan'dan Galatasaray Adası ile ilgili flaş açıklama!

Galatasaray Adası'nın son işletmecisi Mehmet Koçarslan, "Özbek, hem adayı yıktırdı hem de üyelere açılmasına müsaade etmedi. Şunu anlıyorum ki kamulaştırılacak iddiası doğru” dedi.

Etiler'deki arazi için karar çıktı! İBB, Koçarslan'a servet ödeyecek!

İBB ile terör saldırısına uğrayan Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan arasındaki 3 farklı arsa davasının ilki için karar çıktı. Mahkeme İBB'nin Mehmet Koçarslan'a faiziyle birlikte 799 milyon 920 bin TL ödemesine karar verdi.

Mehmet Koçarslan'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Adası’nın işletmecisi Mehmet Koçarslan‘dan ilk açıklama geldi. Koçarslan yaptığı açıklamada “Şirketimiz taşınmazın işletmecisi olup işletme sözleşmesi devam etmektedir. Bu nedenle şirketimizden işgalci diye söz edilemez” dedi.

Mehmet Koçarslan, Mikanos'ta mekan arıyor!

İngiltere'de yayınlanan The Times Gazetesi'nde yer alan bir haberde çok sayıda Türk vatandaşının ve işadamının Yunanistan'a yerleşebilmek için araştırmada olduğu yazıldı.

Reina'nın arazi kavgasında hakime tehdit davası!

İstanbul'daki Reina'nın bulunduğu alan için, yapılan kira sözleşmesi 2013'te sona ermişti. Sözleşmenin bitmesine rağmen Mehmet Koçarslan araziyi tahliye etmemişti. Mahkeme tahliyeye karar vermişti. Koçarslan'ın, kararın ardından İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne geldiği ortaya çıktı.

Reina’nın tahliyesine karar verildi!

İSTANBUL’un ünlü eğlence merkezi Reina’yı 14 yıldır işleten Mehmet Koçarslan’a mahkemeden kötü haber geldi.

Nihat Koçarslan Haberi

Nihat Koçarslan

Vortis İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nihat Koçarslan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Fadıl Ayaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Vortis İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Tüzel veya gerçek kişilere, yerel ve merkezi kamu kuruluşlarına, yabancı firmalara, sivil toplum kuruluşlarına ve genel olarak hizmet, finans, üretim, insan kaynakları vb. sektörlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile bu şahıslar adına veya birlikte veya sadece kendi nam ve hesabına; gerek yurt içinde gerek yurt dışında her türlü projeleri oluşturmak, gerçekleştirmek, özellikle gayrimenkul veya gayrimenkule dayalı yatırım projeleri oluşturmak, gerçekleştirmek, alım-satımını, kiralamasını yapmak, pazarlamasını, danışmanlığını, acenteliğini, komisyonculuğunu yapmak, tesislerin işletimini, yöneticiliğini yapmak, yönetim planlarını hazırlamak, kat irtifakı, kat mülkiyeti...