27 / 04 / 2024

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde birçok yatırıma sahip Koçarslan kardeşlerin miras davasında yeni bir gelişme yaşandı. 



Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde çok sayıda yatırımın sahibi olan Koçarslan kardeşler arasında sular durulmuyor. Babadan miras kalan Beşiktaş'taki 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor. İşte ayrıntılar...

Anne ve babalarından kalan gayrimenkuller ve nakit para sebebiyle davalık olan Koçarslan kardeşler, yaşadıkları krizi aşamayınca ortak malların mahkeme eli ile satışı yoluna gidildi.  Baba Hasan Fikri Koçarslan’dan kalan ve Beşiktaş’ta yer alan 3 değerli gayrimenkul İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından satışa sunulacak. 

Halk TV'de yer alan habere göre, söz konusu 3 adet gayrimenkul için belirlenen bedel 108 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. Mülklerin satışı gelecek ay gerçekleştirilecek. 

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Satışa konu mülklerin hissedarları arasında Memet Koçarslan, Zülfiye Koçarslan, Melahat Koçarslan, Bülent Koçarslan ile Levent Koçarslan’ın bulunduğu belirtildi. 

Diğer taraftan, terör örgütü tarafından ünlü eğlence merkezi Reina'ya yapılan saldırının ardından, söz konusu eğlence mekanı kapanmıştı. Saldırı sonrasında Koçarslan’ın şirketleri de bir dizi icra ve iflas davası ile anılıyor. 

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Geçtiğimiz yılın son gününde Koçarslan kardeşlerin annelerinin 74 milyon TL'si için tartıştıkları gündeme gelmişti. İşadamı İbrahim Koçarslan, kardeşi Melahat Koçarslan'ın 86 yaşındaki annelerine ödenen 74 milyon TL'nin peşine düştüğünü, annesi ve kendisini gizlice kayıt altına alarak hukuka aykırı delil oluşturmaya çalıştığını ileri sürdü. Şikayetin ardından soruşturma açıldı. 

Annesinin akıl sağlığının yerinde olmadığına dikkat çeken Melahat Koçarslan mahkemeye başvuru yaparak, kardeşinin paraya hukuksuz el koyabileceğini ileri sürerken; İbrahim Koçarslan da İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gelerek kardeşinin para yüzünden Türkiye'ye geldiğini, hakkında dava açtığını ve bu davaya kendisiyle yapmış olduğu konuşmaları hukuka aykırı şekilde kayıt altına alarak sunduğunu dile getirdi. 

Kardeşinin bu şekilde annesine ait parayı almayı amaçladığını aktaran İbrahim Koçarslan aynı şekilde kendisinin de arama kayıtlarının kayıt altına alındığını, özel hayatının deşifre edildiğini ileri sürdü. 

Fransa’daki 230 yıllık tarihi şato artık Türk şirketin!

Ev alacağım diye çocuğunuzdan, kendinizden kısmanıza gerek yok! Ucuz kredi dağıtılacak!

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları


Geri Dön