16 / 05 / 2024

Nihat Mustafa Küçükşeker

Nihat Mustafa Küçükşeker

İroyapı İnşaat Metal Nakliye Tekstil ve Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Nihat Mustafa Küçükşeker tarafından kuruldu.

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Mescay İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mescay İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kökçe tarafından kuruldu.

Türkiye’de 1 yıllık tüketimden daha fazla zeytinyağı var!

Köklü Zeytincilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürlek, zeytinyağı ihracatına gelen 3 aylık yasak için, “İç piyasada 160 bin tonluk bir tüketim var. 135 bin ton da ihracat. 200 bin ton stoğumuz mevcut. Yeterince yağımız var. İhracat yasağı kaldırılmalı” dedi.

Keyf Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Keyf Yapı İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Mustafa Kırdar ve Soukrı Alıbaba ortaklığında kuruldu.

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Akpolad ve Mustafa Kütük ortaklığında kuruldu.

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İşbilir ve Mustafa Küçükkuş ortaklığında kuruldu.

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Mustafa Kılıç ve Kerem Mendeş ortaklığında kuruldu.

Kırmızı et üretiminde bomba gelişme! Et fiyatları düşecek mi?

Kırmızı et fiyatları Türkiye gündeminden düşmek bilmiyor. Son olarak zam geleceği konuşulan kırmızı et için şimdi ise indirim haberleri geliyor. TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik, kırmızı et üretimde küçükbaş hayvancılığın payının artmasının uygun fiyatlardan et tüketmesine vesile olacağını söyledi

Şekerin çuvalı 800 TL'ye dayandı! İşte Tarım Kredi Kooperatifleri, ŞOK, MİGROS,A101 22 Mart 2022 fiyat listesi...

Et, un, yumurta süt derken şimdi de şeker fiyatları yükselişe geçti. 50 kilogramlık şeker fiyatları bir senede iki katına çıkarak 800 TL'ye ulaştı. Peki marketlerdeki şeker paketlerinin güncel fiyatları kaç TL? Tarım Kooperatifi, ŞOK, MİGROS,A101 22 Mart 2022 fiyat listesi...

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 45 bin TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Kılıç, Münir Kosif ve Ömer Faruk Alçakakan ortaklığında kuruldu.

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Köse tarafından kuruldu.

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kızılay tarafından kuruldu.

Türkiye’de kripto para yatırımcılarının sayısı 11 kat yükseldi!

Türkiye’de kripto para birimleriyle işlem gerçekleştirenlerin oranı son 1 senede 11 kat yükseldi. Meslekburdacom Kripto Para Uzmanı Mustafa Küçükakarsu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nihat Mustafa Küçükşeker Haberi

Nihat Mustafa Küçükşeker


İroyapı İnşaat Metal Nakliye Tekstil ve Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Nihat Mustafa Küçükşeker tarafından kuruldu.


İroyapı İnşaat Metal Nakliye Tekstil ve Oto Parçaları iş konusu; 1.    Şirket her türlü  yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,inşaatların bakım ve onarımını yapmak. Yapı malzemelerinin yurt içi ve yurt dışı ithalat ve ihracat işlerini yapmak,yurt içi donanım ve pazarlama işlerini yürütmek. 2.    Şirket her türlü inşaatların yapım işlerini yapmak.inşaatlar için gerekli ekipmanları hazırlamak,konut inşaatları yapmak 3.    Şirket her türlü nakliye hizmetlerini yapmak.nakliye hizmetleri için gerekli ekipmanları hazırlamak,yurt içi nakliye hizmetlerini yapmak,ev dev eve taşımacılık işlerini yürütmek,yurt dışı nakliye hizmetlerini yapmak. 4.    Şirket her türlü metal ve A metal  malzemelerinin alım...