06 / 05 / 2024

Nihat Zeybekciden kur açıklaması

Nihat Zeybekciden kur açıklaması

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, erken seçimin alternatifler arasında görülmemesi gerektiğini belirterek, "Millet bunu demedi, millet AK Parti'ye 'Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, yüzde 41 oy veriyoruz ama uzlaş' dedi" ifadelerini kullandı.

Nihat Özdemir: İnşaattaki küçülmenin en büyük etkisi çimentoda!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, kur ve faizlerdeki dalgalanmalardan dolayı inşaat sektöründeki küçülmenin en büyük etkisinin çimento sektöründe görüldüğünü söyledi.

Nihat Zeybekci: Kur balonu 1 haftaya ortadan kalkacak!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Kur, enflasyon ve faizin üzerinde bir balon oluştu. İnşallah bunun da önümüzdeki 1 hafta, 10 gün içinde kendiliğinden ortadan kalktığını göreceğiz" dedi.

Alaşehir Kurşunlu Han restorasyonu tamamlanıyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Alaşehir’de restorasyonu devam eden Kurşunlu Han ile ilgili bilgiler verdi. Yurttaş restorasyon işleminin tamamlanmak üzere olduğunu ve Alaşehir’in tarihi değeri olan güzel bir esere kavuşacağını söyledi...

Akbatı AVYM kiralarında Mayıs ayı kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı AVYM kiralarında Mayıs ayı kur sabitlemesi yapıldı. Haberin detaylarını aşağıda görebilirsiniz.

Nihat Zeybekci, İSİB Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni'ne katıldı!

Nihat Zeybekci, Dolar-TL kurundaki 2,15-2,20 aralığının dış ticarete olumlu katkı yaptığını belirterek, "Kur bu seviyede tutulmalı. 2,10'un altına düşen durumlarda Merkez Bankası'nın müdahale yönünde adımlar atabilmesi gerektiğine inanıyoruz" dedi.

Nihat Osmanoğlu İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nihat Osmanoğlu İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nihat Osmanoğlu tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Şişli, Devran Apartmanı'nda kuruldu.

Kırşehir Bağ-Kur binası satışa çıkıyor!

KIRŞEHİR - Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Gayrimenkul satış ilanına çıktı. Lise caddesi üzerinde bulunan ve Sosyal Güvenlik Kurumuna ait olan BAG-KUR binası açık arttırma usulü ile satışa çıkıyor...

Kırşehir eski Bağ-Kur binası satışa çıkıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Gayrimenkul satış ilanına çıktı. Lise caddesi üzerinde bulunan ve Sosyal Güvenlik Kurumuna ait olan BAG-KUR binası açık arttırma usulü ile satışa çıkıyor...

Nihat Zeybekci: Moody's değerlendirmesi sorunlar içeriyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Moody's'in Türkiye'nin not görünümünü negatife çevirmesine ilişkin, Moody's'in değerlendirmesinin birçok açıdan sorunlar içerdiğinin ve sağlam bir temele oturmadığının çok açık olduğunu belirtti...

Nihat Tümkaya: 2014 yılı turizm sezonunda Avrupa pazarı yüzde 2 büyüyecek!

POYD Yönetim Kurulu üyesi ve Kempinski Hotel Genel Müdürü Nihat Tümkaya, 2014 yılı turizm sezonunda Avrupa pazarının yüzde 2-3, Rus pazarının da yüzde 8-10 civarında büyüyeceğini tahmin ettiğini bildirdi.

Akbatı AVYM kiralarında Nisan ayı için kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçeşehir'de yer alan Akbatı AVYM kiralarında Nisan ayı için kur sabitlemesi yapıldı.

İşkur Çorlu Şubesi yeni binasında hizmete başladı!

Tekirdağ İŞKUR Çorlu Şubesi Kumyol Caddesi üzerinde bulunan yeni hizmet binasında hizmete başladı. İŞKUR personeli bin 100 metrekare geniş bir alan üzerinde vatandaşlara hizmet veriyor...

Panora GYO 2014 Nisan-Mayıs tavan kur uygulamasını yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO 20 Mart 2014 tarihli toplantısında aldığı kararla 2014 Nisan-Mayıs tavan kur uygulamasını yayınladı...

Nihat Zeybekciden kur açıklaması Haberi

Nihat Zeybekciden kur açıklaması

Nihat Zeybekci, "EXPO Milano Türkiye Pavyonu"nun resmi açılışı için gittiği İtalya'dan dönerken uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.


İş dünyasının siyasi partileri ziyaretleri ve seçimlere ilişkin değerlendirmelerinin sorulması üzerine Zeybekci, seçimlerin ardından tam gün süren toplantılarda sonuçları değerlendirdiklerini belirtti. Zeybekci, şu değerlendirmede bulundu:


"7 Haziran seçimlerinin en kesin mesajı şudur; bu millet AK Parti'ye yüzde 41 oy vererek, 'Hükümeti kurmayı, ülkeyi yönetme görevini sana veriyorum ama yanına ortak alacaksın veya başkalarıyla uzlaşacaksın, uzlaşarak koalisyonla hükümet edeceksin' diyor. Seçimlerin bir cümlelik özeti bu, biz bunu gayet iyi anladık. Buradan çıkan sonuç koalisyondur, erken seçim gündemimizde ve alternatiflerimizde hiç olmadı. Milletin verdiği mesajı yerine getirmek için ön şartımız olmadı."


Ön şartsız bütün partilerle görüşmeye hazır olduklarını söyleyen Zeybekci, hiyerarşik bakıldığında ikinci sırada CHP'nin, üçüncü...