30 / 04 / 2024

Niksar Belediye

Niksar Belediye

Niksar’a yakışan bir otogar projesini hayata geçirmek için gerekli girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, otogarın hangi muhitte yapılsın diye vatandaşların taleplerini dinliyor.

Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikası kiraya veriliyor!

Niksar Belediye Başkanlığı Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikasını aylık 60 bin TL bedelle kiraya verecek. ihale 2 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Niksar Belediyesi'nden 2.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Niksar Belediye Başkanlığı'na ait olan arsa vasıflı gayrimenkul 2 milyon 593 bin 884 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ihale tarihi 5 Haziran 2018 olarak belirlendi.

Niksar 4. Etap TOKİ Konutları'nın ihale tarihi açıklandı!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı açıklamada, 4. Etap TOKİ'nin ihalesinin 8 Ağustos'ta yapılacağını dile getirdi.

Tokat Niksar'daki yanan ev yeniden yapılıyor!

Tokat Niksar'da geçtiğimiz aylarda meydana gelen yangında hayatını kaybeden Cemal Çakıreli'nin evi belediye tarafından yeniden yapılıyor.

Niksar'a TOKİ müjdesi!

TOKAT’ın Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’dan emekliler için 4’üncü etap TOKİ yapılacağı müjdesini verdi.

Tokat Niksar'da 4.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Niksar Belediye Başkanlığı tarafından Tokat Niksar'da bulunan imar durumu konut dışı kentsel çalışma alanı olan arsa 4 milyon 394 bin TL'ye satışa çıktı.

Niksar'da kent pak çalışmaları sürüyor!

Tokat'ın Niksar ilçesinde eski Devlet Su İşleri Bölgesi'nde yapımına başlanan Kent Park için belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Tokat Niksar'a Hanımlar Yaşam Merkezi müjdesi!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar’da en yakın zamanda “Hanımlar Yaşam Merkezi” için çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Tokat-Niksar yolunda çalışmalar sürüyor!

Doğuş İnşaat Tokat-Niksar Yolu Proje Müdürü Murat Küçükyoldaş, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Tokat Niksar Kapalı Otopark ve Semt Pazarı ihalesi 30 Haziran'da!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kapalı Otopark ve Semt Pazarı projemizde ise proje çalışmalarımız sona ermek üzere. İnşallah 30 Haziran tarihinde ihalemizi gerçekleştireceğiz." dedi.

Tokat Niksar Kapalı Otopark ve Semt Pazarı ihaleye çıkacak!

Tokat Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kapalı Otopark ve Semt Pazarı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Özcan Niksar'ın geleceğine yön veren çalışmaların devamının geleceğini bildirdi.

Tokat Niksar'a kapalı otopark ve semt pazarı geliyor!

Yeni yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 2016 yılının proje yılı olacağını söyledi. Özcan, Niksar'a kapalı otopark ve semt pazarı inşa edileceğini belirtti.

Tokat Niksar Kent Vadi projesinde geri sayım başladı!

Tokat’ın Niksar ilçesinde 2016 yılında yapımına başlanması planlanan “Niksar Kent Vadi” projesinde geri sayım başladı. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar’a nefes aldıracak proje olan Kent Vadi projesinin yapımına 2016 ilk yarısında yapılacağını

Niksar Belediye Haberi

Niksar Belediye

Konu hakkında açıklamalar da bulunan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, “İlçemizde büyüyen bir otogar sorunumuz var. Bu sorunu da hep beraber istişare ile aşacağız. Şimdi bu konuda istişare toplantıları düzenliyoruz. Otogar nereye yapılsın diye halkımıza soruyoruz. Halkımızla alacağımız karar sonucunda yapılacak yer konusunda karar kılmış olacağız. Bu projemiz için meclis toplantısında karar alarak, kredi çekmek için İller Bankasına başvuru yaptık. Kredimiz hazır, ihale yapmamız kaldı sadece”...