21 / 05 / 2024

Niksar 4. Etap TOKİ Konutları'nın ihale tarihi açıklandı!

Niksar 4. Etap TOKİ Konutları'nın ihale tarihi açıklandı!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı açıklamada, 4. Etap TOKİ'nin ihalesinin 8 Ağustos'ta yapılacağını dile getirdi.



Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan,  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret ederek 4. Etap TOKİ'nin sözünü almıştı. Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı açıklamada 306 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi işinin 8 Ağustos'ta ihale edileceği bilgisini verdi. 


Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı açıklamada; "İlçemiz Başçiftlik yolu üzerine yüzde 60'ı emeklilerimize ve yüzde 40'ı genel olmak üzere 306 adet konut ihalemiz 8 Ağustos'ta gerçekleşecek. Ayrıca projede konutların yanı sıra ticaret merkezi ve camii yapımı da gerçekleşecek. Bu konuda bize destek veren Tokat Milletvekilimiz Yusuf Beyazıt'a, TOKİ Başkanımız Mehmet Ergün Turan'a ve Ak Parti İlçe Başkanımız Mustafa Eraslan'a teşekkür ediyorum. Konut satışları ihale yapılıp, inşaat ruhsatları verilip, inşaatlar belli seviyeye geldikten sonra TOKİ tarafından satışlar duyurulacaktır" dedi. 


Hürsöz Gazetesi 


Geri Dön