04 / 05 / 2024

Nil Karaibrahimgil Tarabyadan köşk mü aldı

Nil Karaibrahimgil Tarabyadan köşk mü aldı

Reklamcı Serdar Erener ve 10 yıllık birliktelikten sonra 2010 yılının ocak ayında evlendiği eşi Nil Karaibrahimgil, uzun arayışlardan sonra yeni evlerini buldu.

Nil Karaibrahimgil eviyle vedalaştı!

Şarkıcı ve söz yazarı Nil Karaibrahimgil taşınmak üzere olduğu evinin fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşarak eviyle vedalaştı.

TOKİ Bursa Nilüfer Emekli Konutları başvurusu!

TOKİ Bursa Nilüfer Emekli Konutları projesi kapsamında yer alan 1.200 adet daire satışa çıkarılıyor. İşte, TOKİ Bursa Nilüfer Emekli Konutları başvurusu...

Gökçelik'ten Nilüfer OSB'ye yatırım!

Mağaza & Süpermarket ekipmanları ve endüstriyel depolama sistemleri sektörlerinin önde gelen firmalarından Gökçelik, Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mevcut 3 fabrikasına 4. fabrikasını eklemek için temel attı.

TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuru 2015!

TOKİ Bursa Nilüfer'de 1.200 tane daire satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 12 peşinatta, 180 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuru 2015 detayları...

Bursa TOKİ Nilüfer Emekli Evleri başvuruları ne zaman başlayacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca hayata geçirilen Bursa TOKİ Nilüfer Emekli Evleri başvuruları ne zaman başlayacak? Projede yer alan daireler 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Bursa TOKİ Nilüfer Emekli Evleri fiyatları!

Bursa TOKİ Nilüfer Emekli Evleri fiyatları henüz netleşmedi. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilecek.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli olarak 500 TL ödeniyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 1.200 tane daire satışa çıkarılıyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru şartları!

Yüzde 12 peşinatla ödeme yapılabilen TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de talep örgütlemesi yöntemiyle bin 200 daire satılıyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru şartları...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kampanyası!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kampanyası kapsamında 1.200 adet konut satışa çıkarılıyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 2+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Bursa Nilüfer'de 2+1 şeklinde tasarlanan daireler kurayla satışa sunuluyor. Projede 500 TL'lik başvuru ücreti kabul ediliyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları ne zaman?

Bursa Nilüfer TOKİ emekli başvuru koşulları!

TOKİ, Bursa Nilüfer İrfaniye'de 1.200 adet konutu emekli vatandaşlara özel satışa çıkarıyor. Projede başvurular 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanacak. İşte Bursa Nilüfer TOKİ emekli başvuru koşulları...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuru tarihleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de 2+1 olarak tasarlanan daireler satışa çıkarılıyor. Projede 240 ay vade imkanıyla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuru tarihleri...

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ son başvuru tarihi!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede 2+1 olarak tasarlanan daireler yer alıyor.

Nil Karaibrahimgil Tarabyadan köşk mü aldı Haberi

Nil Karaibrahimgil Tarabyadan köşk mü aldı

Reklamcı Serdar Erener ve 10 yıllık birliktelikten sonra 2010 yılının ocak ayında evlendiği eşi Nil Karaibrahimgil, uzun arayışlardan sonra yeni evlerini buldu.


İkili, Tarabya sırtlarındaki 3 katlı bir köşkü satın almak için kesenin ağzını açtı.



MİNİK AZİZ ARİF KÖŞKTE BÜYÜYECEK


Erener-Karaibrahimgil çifti 25 milyon lira değerindeki bin metrekarelik ev için kaparoyu ödedi. Havuzlu evlerini zevklerine göre dekore ettirecek olan çift, bir yaşındaki oğulları Aziz Arif’i burada büyütecek.


Nil Karaibrahimgil ile eşi Serdar Erener, şu an köşkte yaşayan kiracı bir ay sonra çıkınca yeni evlerine...