18 / 05 / 2024

nilüfer amatör spor kulüpler

nilüfer amatör spor kulüpler

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gençlerin sporla tanışmasında büyük katkısı olan Nilüfer’deki amatör spor kulüplerini tek çatı altında toplayacak bir yerleşke yapacaklarını açıkladı.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 3 adet arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 2 adet konut imarlı ve 1 adet ticaret imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Nilüfer Belediyesi'nden satılık arsa hissesi! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkule ait hisseyi satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Nilüfer'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bursa 1. Satış Memurluğu, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Ürünlü Mahallesi, 2701 ada 60 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 646 bin 976 TL'ye satıyor...

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Bursa Nilüfer'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bursa 1. Satış Memurluğu, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Ürünlü Mahallesi, 2701 ada 60 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 646 bin 976 TL'ye satıyor.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Trend GYO'dan Nilüfer'e yeni proje!

Trend GYO, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7651 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı.

Nilüfer'de 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru!  

İnşaat sektöründe yaşanan ekonomik kriz nedeniyle evlerini yenilemek isteyen ve bunun için müteahhitlerle anlaşan Nilüfer halkı, umduğunu bulamadı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde 80 sitede yaşayan 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru oldu.

Bursa Nilüfer gayrimenkul sektörüne bakış 2018!

Realty World Uygar Gayrimenkul Nilüfer Bölge Uzmanı Ümit Korkman Bursa'nın Nilüfer ilçesi özelinde 2018 yılı gayrimenkul sektörünü değerlendirdi...

nilüfer amatör spor kulüpler Haberi

nilüfer amatör spor kulüpler


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Misi Kamp Karavan Nil-Bel Tesisleri’nde  Nilüfer’deki amatör spor kulüpleri temsilcileriyle bir araya geldi. Nilüfer Belediyesi olarak yıllardır sporun tüm branşlarına destek verdiklerini ifade eden Başkan Bozbey, “Spor kenti Nilüfer olma adına yıllardır tüm branşlara destek veriyoruz. Amacımız Nilüfer’de her yaştan insanı sporla buluşturmak. Nilüfer’de 100’ü aşkın amatör spor kulübü faaliyet gösteriyor. Bu kulüplerimizin bir çoğunun sıkıntısı var ve biz bunların farkındayız” dedi.

Başkan Bozbey, İhsaniye Mahallesi’nde oluşturacakları yerleşkede amatör spor kulüplerini tek çatı altında toplamak istediklerini söyledi. Bozbey, “Oluşturacağımız yerleşkede kulüplerimiz idari faaliyetlerini rahatlıkla yürütebilecek” dedi.

Nilüfer’ de sporun gelişmesinde, gençlerin sporla tanışmasında amatör kulüplerinin katkısının çok büyük olduğunu belirten Başkan Bozbey,  ilçede faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüplerini Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği’ne üye olmaya...