27 / 04 / 2024

Trend GYO'dan Nilüfer'e yeni proje!

Trend GYO'dan Nilüfer'e yeni proje!

Trend GYO, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7651 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı.



Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) düzenleme şeklinde gayrimenkul satış vaadi ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi görüşmeleri hakkında açıklama yayınladı. 

Trend GYO, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7651 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi için  Arsa Malikleri ile "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" için görüşmelere başladı.

Trend GYO KAP açıklaması:
Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6.329,05 m2 büyüklüğündeki 7651 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Arsa Malikleri ile "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" için görüşmelere başlanmıştır.

Projeye ilişkin detaylar belirlenip sözleşme akdedildiğinde paydaşlarımız ile paylaşılacaktır.

Paydaşlarımızın ve kamoyunun bilgisine sunarız.

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ


Geri Dön