29 / 04 / 2024

Nilüfer Arena son durum

Nilüfer Arena son durum

TMMOB Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi, Nilüfer Belediyesi'nin Odunluk bölgesinde yap-işlet-devret modeliyle hayata geçireceği Nilüfer Arena'nın yeni bir rant kapısı olduğunu ileri sürdü.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Nilüfer, kızı Ayşe'ye 2 milyon TL'lik ev aldı!

62 yaşındaki sanatçı Nilüfer, verdiği konserlerden kazandığı parayı konuta yatırıyor. Nilüfer son olarak İkitelli'de yapılan lüks bir projeden iki milyon değerinde daire satın aldı.

Bursa Nilüfer Afet Merkezi açılış için gün sayıyor!

Nilüfer Belediyesi’nin ilçeye kazandıracağı Nilüfer İlçe Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi açılışa hazırlanıyor. Çalışmaları son aşamaya gelinen binayı gezen Başkan Mustafa Bozbey, merkezde afetlere karşı eğitimlerin verileceğini söyledi.

Nilüfer İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında son durum!

Nilüfer İlçesinin Çamlıca Mahallesi’nde yapılan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Başkan Mustafa Bozbey, huzurevini kısa sürede tamamlayarak hizmete sokmayı planladıklarını belirtti.

Nilüfer Arena'ya TMMOB Bursa Şubesi'nden tepki!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi, Nilüfer Belediyesi'nin Odunluk bölgesinde yap-işlet-devret modeliyle hayata geçireceği Nilüfer Arena'nın yeni bir rant kapısı olduğunu ileri sürdü.

Nilüfer Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Nilüfer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vezneleri son ödeme tarihi 31 Mayıs olan emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergi ödemelerini vatandaşların kolaylıkla yapabilmesi için hafta sonunda da hizmet verecek.

Bursa Nilüfer'de konut ve arsa fiyatları arttı!

Bursa gelişmeye devam ediyor. TSKB Gayrimenkul Değerleme Bursa Yöneticisi Miray Beğendi, Nilüfer'de son üç yılda arsa ve konut metrekare fiyatlarının yaklaşık 2 kat arttığını belirtti.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Evleri kuralı satışları!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Evleri kuralı satışları için son 2 gün. Fiyat listesinin henüz açıklanmadığı projede 75 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi için son 3 gün!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi için son 3 gün. Toplamda 1.200 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede fiyatlar henüz netleşmedi.

TOKİ 2016 Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi!

TOKİ 2016 Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi için son 4 gün. Yüzde 12 peşinatla daire sahibi olunabilen projede 75 metrekarelik konutlar yer alıyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuruları bugün son!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuruları bugün son. Daire tipleri 2+1 olarak dizayn edilen projede başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye son başvuru tarihi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Kura çekilişi 15 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olan projede 240 aya varan vade avantajı sunuluyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri son başvuru günü!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri son başvuru günü 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Emekli vatandaşlara özel olarak satışa çıkan projede 240 aya varan vade seçeneği sunuluyor.

Nilüfer Arena son durum Haberi

Nilüfer Arena son durum

Bursa Nilüfer Belediyesi'nin sanat gösterileri ve konserler için hazırladığı projeye şehir palancılarından tepki geldi. TMMOB Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Uyanık, "Nilüfer ilçesinin önemli bir ihtiyaç olan salon için Odunluk Mahallesi'nde Nilüfer Belediyesi mülkiyetindeki 252 ada, 47 parsel seçildi. 23.09.2013 tarihinde, yap işlet devret modeli ile 12 bin 500 lira kira bedeli karşılığı 25 yıllığına kiralanan alan rekreasyon alanında kalmakta. 0.20 emsal değerine sahip 13 bin 335 metrekare olan parselde olması gereken inşaat alanı 2 bin 667 metrekaredir. İmar planlarında otopark alanı ve park alanı olan 2009 yılında yapılan bir plan değişikliği 'bodrum katta yapılan imalatlar emsale dahil değildir' plan notu eklenerek belediye meclisinde onaylanmıştır" dedi.


Uyanık, "İhale yapıldıktan sonra, Nilüfer Belediye Meclisi'nde alana ilişkin yeni...