05 / 05 / 2024

Nilüfer Balat sosyal proje

Nilüfer Balat sosyal proje

Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Balat Mahallesi’ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey, “Mahallede yapılaşma tamamlandığında sağlık ocağı ve diğer sosyal ihtiyaçların giderileceği projelerimiz hayata geçecek” dedi.

Nilüfer Belediyesi konut imarlı 5 arsa satacak!

Nilüfer Belediyesi Nilbel Sosyal Otel Düğün Salonu Kreş Kafeterya Otopark İşletmeciliği ve Personel Anonim Şirketi, Bursa Nilüfer'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Bursa Nilüfer 2022 projesi 12 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Nilüfer 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Nilüfer projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Nilüfer 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa Nilüfer'e kaç başvuru geldi 2019?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyasına 500 binden fazla başvuru geldi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer'e kaç başvuru geldi 2019? İşte TOKİ Bursa Nilüfer başvuru sayısı 2019...

Nilüfer Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin, engelli birey ve yakınlarına kısa süre tatil imkanı sağlayan ‘Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi’ törenle kapılarını açtı.

Nilüfer Olgun Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi tarafından yakın zamanda hizmete açılacak olan 60 yaş ve üstü vatandaşların sosyal faaliyetlerde bulunabileceği Olgun Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Nilüfer Belediyesi'nden kız öğrenci yurdu!

Odak noktalarından biri de “sosyal belediyecilik” olan Nilüfer Belediyesi, bu alandaki çalışmalarıyla örnek oluyor. Nilüfer Belediyesi’nin yaşama geçireceği Kız Öğrenci Yurdu tamamlandığında öğrenciler huzur ve güven ortamında barınacak.

Nilüfer Balat'a sosyal proje müjdesi!

Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Balat Mahallesi’ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey, “Mahallede yapılaşma tamamlandığında sağlık ocağı ve diğer sosyal ihtiyaçların giderileceği projelerimiz hayata geçecek” dedi.

Bursa Nilüfer fark yaratacak projelerle buluşacak!

Kentin sosyal, kültürel ve spor hayatına yeni projelerle katkı koyacak olan Bursa Nilüfer Belediyesi yeni yılda Huzurevi, Karaman Dernekler Yerleşkesi, İbrahim Yazıcı Stadyumu, Cimnastik Salonu gibi dev yatırımları halkla buluşturacak.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası kapsamında 1.200 adet daire satışa sunulacak. Başvuru bedeli olarak 500 lira talep edilen projede 180 veya 240 ay vade yapılabiliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de emekliye özel bin 200 daire satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli olarak 500 TL alınıyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016 kapsamında 1.200 adet konut satışa çıkarılıyor. 240 aya varan vade yapılabilen projede başvuru işlemleri devam ediyor.

Nilüfer’in 235’inci parkı Odunluk’a!

Engelli çocukların gönüllerince oynayabilecekleri Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı, Odunluk Mahallesi’nde hizmete açıldı. Nilüfer Belediyesi ve Aslanoba Ailesi işbirliğiyle hayata geçirilen park çocukları sevince boğdu

Nilüfer Balat sosyal proje Haberi

Nilüfer Balat sosyal proje


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Burada’ karavanıyla bu hafta Balat Mahallesi’ndeydi. Başkan Bozbey, Balat Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle halkının talep ve önerilerini dinleyen Başkan Bozbey, sıkıntıların giderilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi. Balat Mahalle Muhtarı Ersin Yetik de Başkan Bozbey ile makamında görüştü. Başkan Bozbey’e hizmetlerden dolayı teşekkür eden muhtar Yetik, Balat Mahallesi’nin nüfusunun 12 bina ulaştığını ve hızla arttığını belirtti. Mahallede park ve asfalt ihtiyacı olduğunu dile getiren Yetik, “İnşaat firmaları ulaşımı aksatıyor. Mahallemizin sağlık ocağı ve okula ihtiyacı var. Vatandaşlarımız bu konuda mağdur durumda” dedi.

Balat Mahallesi’nin gelişen bir bölge olduğunu belirten Başkan Bozbey de, “Burada yapılaşma devam ediyor. Yapılaşma tamamlandığında Nilüfer Belediyesi olarak gerekeni yapacağız. Sağlık ocağı ve diğer sosyal ihtiyaçların giderileceği projelerimizi hayata...