21 / 05 / 2024

Nilüfer Mahalle İletişim Merkezi açıldı mı

Nilüfer Mahalle İletişim Merkezi açıldı mı

Nilüfer Belediyesi tarafından 23 Nisan Mahallesi’ne yapılan ‘Mahalle İletişim Merkezi’ kapılarını açtı. Vatandaşlar, Mahalle İletişim Merkezi’nde muhtarlık hizmetlerinin yanı sıra belediye ile ilgili işlemlerini de rahatlıkla yapabilecek.

Nilüfer Konaklı'nın imar planı mahalle sakinlerinin katılımıyla şekillenecek!

Nilüfer Belediyesi ve İsveç Yerel Demokrasi Merkezi iş birliğiyle geliştirilen SymbioCity eğitimleri kapsamında, Konaklı Mahallesi'nin 1/1000 ölçekli imar planı, mahalle sakinlerinin katılımıyla şekil alacak.

Nilüfer’de Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Toplantısı yapıldı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, TMMOB üyesi odaların temsilcileriyle “Nilüfer’de Sürdürülebilir Kentsel Gelişim” toplantısında bir araya geldi.

Nilüfer'de 600 hak sahibi tapularına kavuştu!

Nilüfer Belediyesi tarafından Yaylacık Mahallesi gelişim alanında 1/1000 ölçekli imar planı kapsammda yapılan çalışmalar tamamlandı.

Nilüfer Mahalle İletişim Merkezi açıldı!

Nilüfer Belediyesi tarafından 23 Nisan Mahallesi’ne yapılan ‘Mahalle İletişim Merkezi’ kapılarını açtı. Vatandaşlar, Mahalle İletişim Merkezi’nde muhtarlık hizmetlerinin yanı sıra belediye ile ilgili işlemlerini de rahatlıkla yapabilecek.

Nilüfer Orange City Evleri satış ofisi!

Nilüfer Orange City Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Özdilek Holding'in projesi Orange City Bursa'da ev fiyatları 437 bin liradan başlıyor...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de emekliye özel bin 200 daire satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli olarak 500 TL alınıyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016 kapsamında 1.200 adet konut satışa çıkarılıyor. 240 aya varan vade yapılabilen projede başvuru işlemleri devam ediyor.

Nilüfer’in 235’inci parkı Odunluk’a!

Engelli çocukların gönüllerince oynayabilecekleri Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı, Odunluk Mahallesi’nde hizmete açıldı. Nilüfer Belediyesi ve Aslanoba Ailesi işbirliğiyle hayata geçirilen park çocukları sevince boğdu

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

Kura çekilişi 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvurular başladı. Peki Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye fiyat listesi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye fiyat listesi henüz netleşmedi. 180 ay - 240 ay vade avantajı ile ödeme yapılabilen projede 500 lira başvuru bedeli kabul ediliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuru ücreti ne kadar?

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Evleri başvuruları bugün başladı. Projede 2+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuru ücreti ne kadar?

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim!

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim için 0212 856 02 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire seçeneklerinin 2+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde tasarlandığı proje 11 bloktan oluşuyor.

Nilüfer Mahalle İletişim Merkezi açıldı mı Haberi

Nilüfer Mahalle İletişim Merkezi açıldı mı


Mahalle Komiteleri’ni oluşturarak ve muhtarlıkların genel giderlerini karşılayarak Türkiye’ye örnek olan Nilüfer Belediyesi, birçok mahallede olduğu gibi 23 Nisan Mahallesi’nde de Mahalle İletişim Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Vatandaşların, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ne gitmeden belediye ile ilgili  bir çok işlemini kendi mahallesinde yapma fırsatı veren 23 Nisan Mahalle İletişim Merkezi’nin açılışı geniş katılımla gerçekleşti. Açılışa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Muharrem Or, CHP Nilüfer İlçe Başkanı M. Turan Tansal, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Çiçek, mahalle muhtarları, hayırsever iş adamı Adil Gökçadır ve çok sayıda davetli katıldı.

 
“Sürekli göç alan bir kentiz”

Açılış töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 23 Nisan Mahallesi’nin son derece merkezi ve...