29 / 04 / 2024

Nilüfer yeni İl Emniyet Müdürlüğü binası

Nilüfer yeni İl Emniyet Müdürlüğü binası

Bursa'nın merkezi yerlerindeki büyük yapılar, çözülemeyen hukuki sorunlar, şahsi ya da ticari sıkıntılardan dolayı bir türlü değerlendirilemiyor. Milyonların harcandığı bu yapıların ne zaman kullanılacağı ve nasıl değerlendirileceği merak konusu.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 35.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de 35 milyon 811 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Nilüfer Belediyesi'nden emlak vergisi ödemelerinde kolaylık! 

Bursa Nilüfer Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların emlak vergisi borçlarını ödemeleri için kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar bu imkanlar sayesinde belediyeye gelmeden ödeme yapabilecek.

Bursa Nilüfer'den 25.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul hissesi!

Bursa 7. İcra Dairesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan gayrimenkul hissesini 25 milyon 417 bin 819 TL'ye satıyor...

Bursa Nilüfer'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bursa 1. Satış Memurluğu, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Ürünlü Mahallesi, 2701 ada 60 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 646 bin 976 TL'ye satıyor...

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Bursa Nilüfer'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bursa 1. Satış Memurluğu, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Ürünlü Mahallesi, 2701 ada 60 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 646 bin 976 TL'ye satıyor.

Bursa Nilüfer'de üst hakkı tesisi kurularak kiralama ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Gümüştepe Mahallesi'ndeki 19 bin 3 metrekarelik parsel üzerinde 15 yıl süreli üst hakkı tesisinin kurularak kiralanması işi ihale ediyor.

Trend GYO Nilüfer taşınmazı hakkın tespiti raporu!

Trend GYO, Bursa İli Nilüfer İlçesi 7561 Ada 2 Parsel için taşınmazın satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesine dayalı hakkın tespiti raporunu yayınladı. 

Nilüfer'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi, Demirci Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen fabrikanın yıkımını gerçekleştirdi.

Trend GYO, Nilüfer'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Trend GYO, Bursa Nilüfer'de 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7561 ada 2 numaralı parsel de kayıtlı arsa üzerinde kat karşılığı "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla yapı ruhsatı alındı.

Bursa Nilüfer'de 21.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 21 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Nilüfer yeni İl Emniyet Müdürlüğü binası Haberi

Nilüfer yeni İl Emniyet Müdürlüğü binası


Seneler önce yapımına başlanan zaman zaman ödenek eksikliği veya projede yaşanan plan sıkıntıları nedeniyle bir türlü bitirilemeyen ve yarım kalan Çelik Palas ek oteli, Stadyum Caddesi'ndeki Tower Plaza, Fomara'daki Alman Hastanesi ve Nilüfer'deki İl Emniyet Müdürlüğü binası gibi devasa yapılar kaderine terk edildi. Milyonların harcandığı bu yapıların ne zaman kullanılacağı ve nasıl değerlendirileceği merak konusu. 



Nasıl gelişti? 


En eski yapılardan olan Tower Plaza, henüz 1990'lı yılların başında proje aşamasındayken tartışılmaya başlanmıştı. Göktuğ Şirketler Grubu tarafından Atatürk Stadyumu'nun karşısındaki 38 bin metrekare alan üzerine inşası başlanan Tower Plaza, Bursa'nın Yaşam Merkezi sloganıyla yola çıktı. Büyükşehir ve Osmangazi Belediye meclislerinin imar planlarında yaptıkları değişikliklerle akademik odalar tarafından belediyeler aleyhinde dava açıldı. Davalar devam ederken binaya 20 katlık ruhsat verildi. 1995 yılında söz konusu...