22 / 05 / 2024

Ninova İnşaat etiler

Ninova İnşaat etiler

Ninova İnşaat İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Etiler ve de Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da 2 projeye imza atmaya hazırlanırken Anadolu Yakası'nda da Bağdat Caddesi 'nde proje geliştirmeyi hedefliyor.

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Klatt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Etiler Şubesi açıldı!

Klatt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Etiler Şubesi  20 bin TL sermaye bedeli ile İlker    Eser tarafından açıldı.

Ninova Seyahat Acentalığı Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ninova Seyahat Acentalığı Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Polat tarafından kuruldu.

Ninova Emlak İnşaat Nakliyat Hafriyat Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ninova Emlak İnşaat Nakliyat Hafriyat Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Keleş tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ninova Yaşam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ninova Yaşam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsum Aykanat tarafından kuruldu. 

Özaltın İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Etiler Şubesi açıldı!

Özaltın İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Etiler Şubesi 19 Aralık 2017'de 650 milyon TL sermaye ile kuruldu. 

Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek!

Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşüme odaklandı. Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek.

Propa İnşaat kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyor!

Propa İnşaat'ın son projesi Propa Plus Residences Etiler ve Levent'e yürüme mesafesindeki merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve özel konsepti ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Ninova Üst Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ninova Üst Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulcebar Barış tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Eyüp, Alibeyköy Merkez Mahallesi 'nde kuruldu.

Etiler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etiler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Köse, Burhan Damaoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Ninova İnşaat Gaziosmanpaşa, Etiler ve Bağdat Caddesi'nde proje geliştirecek!

Ninova İnşaat İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Etiler ve de Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da 2 projeye imza atmaya hazırlanırken Anadolu Yakası'nda da Bağdat Caddesi 'nde proje geliştirmeyi hedefliyor.

Astay İnşaat Etiler Belediye Sitesi'nde yıkım başladı!

ETİLER'de Astay İnşaat'ın Belediye Sitesi'ndeki 36 daireden 28'ini almasıyla başlayan mobbing tartışmaları, zorla tahliyenin ve önceki gün başlanan yıkımla zirve yaptı.

Ninova İnşaat etiler Haberi

Ninova İnşaat etiler

Ninova İnşaat İstanbul'un Avrupa Yakası'nda ve Anadolu Yakası'nda 4 yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Projelerden biri Etiler'de, biri Bağlarbaşı Keçesuyu'nda, biri Bağdat Caddesi ve biri ise Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da yer alıyor. 


Ninova İnşaat Etiler:


Ninova İnşaat Etiler projesi tek blok halinde hayata geçiriliyor. Az katlı tasarlanan Ninova İnşaat Etiler projesi; firmanın planlanan projeleri arasında yer alıyor. 







Ninova İnşaat Bağdat Caddesi:


Ninova İnşaat'ın Anadolu Yakası'nda Bağdat Caddesi'nde hayata geçireceği proje az katlı olarak tasarlandı. Proje tek blok halinde inşa edilecek.  







Ninova İnşaat Gaziosmanpaşa Yıldıztabya:


Ninova İnşaat'ın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da yer alacak projesi, 3 blok halinde yükselecek. Çok katlı 3 bloktan oluşacak projede sosyal yaşam alanları da yer alacak. 












Ninova İnşaat iletişim:

0212 418 45 00

http://www.ninovainsaat.com/

Kübra...