05 / 05 / 2024

nisanda lansmanı yapılan konut projeleri

nisanda lansmanı yapılan konut projeleri

Uzun süredir sessiz olan konut sektörü bahar ayının gelmesi ile birlikte hareketlendi. Nisan ayında markalı konut projeleri konut alıcılarına projelerini tanıtmak için adeta birbirleri ile yarıştılar. İşte Nisan'da lansmanı yapılan 13 proje..

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı yapıldı! Adalar manzaralı 752 konut geliyor!

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı gerçekleştirildi. İşte lansmanı yapılan Dünya Şehir Maltepe projesine ilişkin tüm detaylar... 

KUMSmall Factory'nin lansmanı yapıldı!

İnşaat ve finansmanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla TOKİ tarafından sanayiye destek kapsamında yaptırılan Türkiye ve Avrupa'nın dev projesi KUMSmall Factory'nin lansmanı yapıldı. 

Ceylanpınar'da izinsiz yapılan kat aşımları yıkıldı!

Ceylanpınar' da izinsiz yapılan kat aşımları ilçe belediyesi tarafından yıkıldı. Urfa'da Ceylanpınar Belediyesi sabahın erken saatlerinde polis eşliğinde kat aşımı yapılan binalarda yıkıma da başladı.

Ceylanpınar'da izinsiz kat aşımı yapılan binalar yıkıldı!

Ceylanpınar ilçesinde izinsiz yapılan kat aşımları ilçe belediyesi tarafından yıkıldı. Ceylanpınar Belediyesi, sabahın erken saatlerinde polis eşliğinde kat aşımı yapılan binalarda yıkıma başladı..

Mardin’e yapılan yurt kampüsünün inşaatı tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Mardin’de yapılan yurdun inşaatı tamamlandı. Yurt binası kentin tarihi mimarisinin izlerini taşıyor. 750 öğrenci kapasiteli yurt kampüsü, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Risk tespiti yapılan binalar yüzde 673 oranında arttı!

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge: "Risk tespiti yapılan bina sayısı yüzde 673 oranında arttı" Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, kentsel dönüşümde riskli yapı tespit adetlerind

İnşaatlara yapılan denetimlerle alışkanlıklar değişti!

İnşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ile birlikte başlayan denetimler bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. İMO Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, yapılan denetimler sayesinde bazı alışkanlıkların değiştiğini söyledi..

Müzayede yoluyla yapılan taşınmaz satışları!

Müzayede yoluyla yapılan taşınmaz satışları ile ilgili esaslar, 2014 yılında Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan rehber kapsamında açıklanıyor. Peki, müzayede yoluyla yapılan taşınmaz satışları KDV'ya dahil mi?

1965 yılında, 1953 senesinden önce yapılan gecekondulara ruhsat verilmiş!

1953 yılından önce yapılan gecekondulara, Belediye tarafından İmar Yönetmeliği'nin ilgili hükümleri çerçevesinde onarım için gerekli müsaade verilmiş. 1965 yılına kadar gecekondulara onarım ve tadilat ruhsatı verilmiyormuş.

Gezi Parkı'ndaki akşam yapılan durak sökülüyor!

Taksim Topçu Kışlası'nın yapılacağına yönelik haberlerin ardından böyle bir kazının başlaması çevredekilerin tepkisine yol açtı. Gece yapılan durağın sabah saatlerinde sökülmeye başlanması ise çevredekileri şaşırttı.

Çevre İzin Ve Lisans Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik yürürlüğe girdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile çevre izin ve lisans yönetmeliğinde yapılan değişiklik yürürlüğe girdi.Yönetmelik sürdürülebilir kalkınma ilkesi ve koruyarak kullanma prensibi doğrultusunda hazırlandı.

Kavak HES projesi ile ilgili kaçak yapılan şantiye köprüleri mühürlendi!

Kavak HES projesi ile ilgili kaçak yapılan şantiye köprüleri mühürlendi. Açıklamada geç de olsa kamu idaresinin de köprünün kaçak ve usulsüz olduğunu belgelediği kaydedilerek köprünün yıkılması gerektiği savunuldu.

Dünyada en çok emlak yatırımı yapılan şehirler!

Cushman & Wakefield (C&W) şirketi, yaptığı araştırma sonucunda son 1 yılda en çok emlak yatırımı alan şehirleri ortaya koydu. En fazla yatırım yapılan şehir New York oldu...

nisanda lansmanı yapılan konut projeleri Haberi

nisanda lansmanı yapılan konut projeleri

Çeşitli konseptlerde hazırlanan projeler lokasyon ve fiyat avantajları ile alıcılarına sunulurken Mayıs ayında da aynı hareketliliğin devem etmesi bekleniyor. Biz Nisan ayında satışa çıkan çeşitli konseptlerdeki lokasyon ve fiyat avantajlarını sizler için değerlendirdik... Nisan ayında markalı konut projeleri konut alıcılarına projelerini tanıtmak için adeta birbirleri ile yarıştılar. 


1-) NG RESİDENCE 

NG Kütahya Seramik imzası ile Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen NG Residence projesi 2 bloktan meydana geliyor. Toplamda 276 konuttan oluşan NG Residence projesinde 62 ile 130 metrekare arasında farklılık gösteren 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor. İçinde bir de otelin bulunduğu NG Residence projesinde dairelerin metrekare fiyatlan 7 bin liradan başlıyor. 

Tel : 0212 452 77 77

Web : http://ngresidence.com/


2-) KARAT 34 

Baş Yapı ve Doğa Şehircilik tarafından inşa...