02 / 05 / 2024

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı yapıldı! Adalar manzaralı 752 konut geliyor!

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı yapıldı! Adalar manzaralı 752 konut geliyor!

Firma: Dünya Şehir Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.

Proje: Dünya Şehir Maltepe

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı gerçekleştirildi. İşte lansmanı yapılan Dünya Şehir Maltepe projesine ilişkin tüm detaylar... 



Yapı-inşaat alanındaki ulusal ve uluslararası tecrübesini, gayrimenkule taşıyan Dünya Şehir Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat, markalaşmayı sürdürüyor.  Şirket, teslimine az bir zaman kalan "Dünya Şehir Kartal"ın ardından özel konumu ve yatay mimarisi ile öne çıkan "Dünya Şehir Maltepe" projesi için de düğmeye bastı ve hazırlıklarını başlattı.

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı yapıldı! Adalar manzaralı 752 konut geliyor! 

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Lansman, Dünya Şehir Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yum, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Bilal Irmak ve Genel Müdür Eser Serbest’in ev sahipliğinde yapıldı. 

Toplantıda açıklamalarda bulunan Ahmet Yum, insanı ve doğayı odağına alan, çevre dostu, yenilenebilir enerji kaynaklarına öncelik veren, enerji sarfiyatını en aza indirmeyi hedefleyen, ihtiyaca yönelik teknolojinin kullanıldığı, gelecek trendlerine uyumlu estetik mimari anlayış ile projeler hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

Çağdaş, konforlu, doğaya saygılı ve şehirlerin silueti ile uyumlu projeler üretmeyi hedefleyerek yola çıktıklarının altını çizen Yum, "Sektöre ve dolayısıyla ülke ekonomisine olan katkımız bizim en büyük motivasyon kaynaklarımızdan biri. Dünya Şehir olarak, kaliteli yapılar ortaya koyarken, tasarım gücümüzün de ön planda olduğunu söylemek isterim. 'Dünya Şehir Kartal' projesinde olduğu gibi yaşayan, nefes alan, insanlara içinde bulunmaktan keyif alacak yapılar inşa etmeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. 

İşte lansmanı yapılan Dünya Şehir Maltepe projesine ilişkin tüm detaylar... 


projeye sor



Geri Dön