28 / 04 / 2024

The House Residence Bomonti projesinin lansmanı yapıldı!

The House Residence Bomonti projesinin lansmanı yapıldı!

The House Residence Bomonti projesinin lansmanı yapıldı. Yenigün İnşaat, The House Hotel'le beraber İstanbul’da The House Residence Bomonti projesine imza atıyor. Bomonti, müzik - sanatın en gözde mekanı olacak.



Yenigün İnşaat, The House Hotel işbirliği ile İstanbul’da yapmayı planladığı The House Residence Bomonti projesinin tanıtımını yaptı. The House Residence Bomonti, birçok yönüyle ilkleri de bünyesinde barındırıyor. 11 ülkede faaliyet gösteren Ankaralı Yenigün’ün İstanbul’daki ilk gayrimenkul geliştirme projesi.  The House Hotel grubu ilk residans işletme markasını bu projede konumlandıracak. Bunun aynı zamanda Bomonti’nin de ilk markalı işletme projesi olarak ayrıcalık yaratacağı belirtildi. 


EĞLENCENİN MERKEZİ 


Sektörün öncü firmalarının geliştirdiği projelerin peş peşe yükseldiği bir noktada bulunan The House Residence, İstanbul’un yükselen yıldızı Bomonti’nin tam merkezinde konumlandı. Bomonti Bira Fabrikası’nın yeniden düzenlenmesiyle İstanbul’da müziğin, sanatın, eğlencenin yeni gözde mekanı haline gelecek tarihi semt çok kısa bir süre içinde eski neşeli günlerine yeniden dönecek, yaşamın yeni adresi olacak. 


7/24 HİZMET VAAT EDİYOR


Projede, sanat ve özgün tasarımlarla zenginleşen apart dairelerde 7 gün 24 saat kişiye özel hizmet olacak. Şirketten yapılan açıklamada "The House Residence balkon, bahçe ve terasları özel peyzaj planlaması yeşil ile bütün, şehrin merkezinde çok iddialı. Size özel planladığımız her zaman sizin için hazır ortak mekanlarınızda yaşamanız için 155 ünite tasarlandı" denildi. 


Akşam


Geri Dön