19 / 05 / 2024

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı yapıldı! Adalar manzaralı 752 konut geliyor!

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı yapıldı! Adalar manzaralı 752 konut geliyor!

Firma: Dünya Şehir Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.

Proje: Dünya Şehir Maltepe

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı gerçekleştirildi. İşte lansmanı yapılan Dünya Şehir Maltepe projesine ilişkin tüm detaylar... 



Dünya Şehir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Irmak, Dünya Şehir'in sektörün yaşadığı tüm zorluklara karşın yatırımlarını hızla sürdürdüğünün altını çizdi ve "Dünya Şehir Maltepe" projesinin markalarının ikinci projesi olduğuna vurgu yaptı. "Dünya Şehir markalı konut üretmek üzere bu sektöre girdiğimiz için bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Amacımız, her projede bir önceki projeden daha iyisini oluşturmak" diye konuşan Irmak, "Ancak üretebilirsek ayakta kalabiliriz. Her şeye rağmen satışlar gayet iyi gidiyor. TÜİK verilerine göre, Türkiye genelinde konut satışları mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 107,5 artarak 122 bin 768 oldu. Konut satışlarında İstanbul 22 bin 148 konut satışı ve yüzde 18 ile en yüksek paya sahip oldu. Biz de teslimlerine başladığımız 'Dünya Şehir Kartal'a gösterilen yoğun ilgiden çok memnunuz." ifadelerini kullandı. 

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı yapıldı! Adalar manzaralı 752 konut geliyor! 

YATAY MİMARİ ESAS ALINDI

Dünya Şehir Genel Müdürü Serbest ise Dünya Şehir Maltepe"nin inşaat çalışmalarına 2021 yılında start verdiklerinin altını çizdi ve "Hayatın tüm gereksinimlerini tek lokasyonda karşılayan bir yaşam merkezi olarak kurguladığımız, Maltepe Esenkent Mahallesi’nde neredeyse tamamı yeşil olan 26 bin 145 metrekarelik bir alan üzerinde, 752 daire ve 12 bin 45 metrekare ticari alandan oluşan projemiz, deprem yönetmeliğine uygun, yatay mimari tarzda hayata geçiriliyor" diyerek projeyi anlattı. 

"Maltepe projemizde B+ hedef kitlemize, özel dubleks daireler sunuyoruz. Büyük çoğunluğu Marmara Denizi ve Adalar manzaralı daireler, akıllı ev teknolojisi, ev otomasyonu sistemleri ile donatıldı" ifadelerini kullanan Serbest, "Dünya Şehir Maltepe projesi, içerisinde kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness, sauna, çocuk kulübü, squash, kat ve çatı bahçeleri ve çok amaçlı salonun bulunduğu bir sosyal merkez ile tüm ihtiyaçları karşılayacak. 15 bin 500 metrekarelik peyzaj alanında, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, çeşitli çocuk oyun alanları ve yürüme yolları yer alan proje, çevre dostu bina sertifikasyon sistemi Leed Silver Sertifikasına da sahip" açıklamasında bulundu. 

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı yapıldı! Adalar manzaralı 752 konut geliyor!

"Dünya Şehir Kartal" projesinin ise 14 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip alanda inşa edildiğinin, bahçe katından itibaren Adalar manzarasının bulunduğunun ve 360 konuttan oluştuğunun altını çizen Serbest, sözlerine şu şekilde devam etti: 

"Dünya Şehir Kartal"ın 3 katlı kapalı otopark, 2 kapalı havuz, business lounge, kreş alanı, cadde mağazaları, geniş peyzaj alanı ve oyun alanları ile her ihtiyaca cevap verebilecek şekilde kurgulandık. Aydos ormanının yanı başında kurulan, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip projemizde, hem doğayla iç içe hem de şehir hayatına yakın olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika,  Marmaray  bağlantılı metro durağına yürüyüş mesafesinde ve bütün anayol arterlerine 5 dakika mesafede yer alan 'Dünya Şehir Kartal', yeni deprem yönetmeliğine uygun modern mimari tarzda inşa edildi. Mart 2023 yılında teslimlerine başlayacağımız projemizin satışlarının yüzde 75’i tamamlandı."

Web: http://www.dunyasehir.com.tr/dunya-sehir-maltepe

Tel: 444 0 877 

Dünya Şehir Maltepe geliyor! Yeni proje! 

Dünya Şehir Maltepe 12 soruda tüm detaylarıyla! 

 


projeye sor



Geri Dön