Nişantaşı La Brise kapandımı Haberi
La Brise yedi yıl kadar önce Asmalımescit’te kapılarını açmış ancak Beyoğlu’nda masaların içeri alınması operasyonundan sonra Nişantaşı’na taşınmak zorunda kalmıştı.
La Brise’in mutfağının başında İstanbul’a North Shield Pub’ları kazandıran Teoman Hünal’ın Londra’da şeflik eğitimi alan kızı Esen Hünal vardı. La Brise, anlayışı, yemeklerinin kalitesi, içki çeşitleriyle gerçekten İstanbul’un özel, adı gibi Fransız esintili yemek canınız çektiğinde güvenle gidilecek restoranlardan biriydi.
NEDEN KAPANIYORLAR DERSİNİZ?
Neden öyleyse kapanıyor derseniz, benim de kesin bir cevabım yok. Ancak İstanbul’da şöyle bir sorun var. Gelir düzeyi çok yüksek olan yüzde 1’i dışarıda bırakacak olursak, haftada bir ya da iki kez dışarıda yemek isteyen insanlara bugünkü ‘lüks’ dediğimiz restoranların fiyatları yüksek geliyor.
Bu bir ülke gerçeği; ortalama 100, hadi biraz daha çıtayı yükseltelim 150 lira üstü bütçeleri zorluyor. Özellikle...