06 / 05 / 2024

Nissibi

Nissibi

Elazığ’ın Ağın ilçesinde yapımı devam eden 520 metre uzunluğunda Karamağara Köprüsü’nün hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Nissibi Köprüsü için imzalar atıldı!

Prestijli büyük proje olarak görülen Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır (Nissibi Köprüsü) Yolu ihalesi kesinleşti. Sözleşme imzalandı. Yakında işe başlanıyor.

Kahta-Nissibi arası yol yapımı yeniden ihaleye çıkıyor!

İhalesi iptal olunması neticesinde yargıya intikal eden ve yaklaşık 6 aydır yargı süreci devam Kâhta-Nissibi Köprüsü bağlantı yolunun mahkemesi sonuçlandı.43 kilometrelik duble yol yapımı için yeniden ihaleye çıkılıyor.

8. Çelik Köprüler Sempozyumu 14 Eylül'de başlıyor!

3. Boğaz Köprüsü, Körfez Geçiş Köprüsü, Nissibi Köprüsü ve Kömürhan Köprüsü’nün de aralarında bulunduğu, dünyanın takip ettiği dev çelik köprü yapılarına imza atan Türkiye, 8. Uluslararası Çelik Köprüler Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak.

Nissibi köprüsü ulaşıma kolaylık sağladı!

Türkiye’nin en uzun üçüncü asma köprüsü özelliğini taşıyan Şanlıurfa-Adıyaman arasındaki Nissibi köprüsü, ulaşımda kolaylık sağladı.

Nissibi Köprüsü'nün açılışı Güneydoğu'nun trafiğini rahatlattı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ''Boğaz Köprüsü'' olarak nitelendirilen Şanlıurfa-Adıyaman arasındaki Nissibi Köprüsü, bölgede ulaşımı rahatlattı.

Nissibi köprüsü Şanlıurfa-Adıyaman arasındaki ulaşımı rahatlattı!

Türkiye'nin en uzun üçüncü asma köprüsü özelliğini taşıyan Şanlıurfa-Adıyaman arasındaki Nissibi köprüsü, ulaşımda kolaylık sağladı.

Nissibi Köprüsü 900 günde tamamlandı!

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden sonra Türkiye'nin en büyük eğik askılı asma köprüsü olan Nissibi, 900 günde tamamlandı ve 23 yıl sonra Adıyaman ve Diyarbakır'ı tekrar kavuşturdu.

Nissibi Köprüsü açıldı!

Şanlıurfa-Adıyaman arasında Atatürk Barajı Gölü üzerinde inşa edilen Nissibi Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman Nissibi Köprüsü açılışına katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman’da Nissibi Köprüsü’yle birlikte 482 milyon liralık kamu, 228 milyon liralık özel sektör olmak üzere, toplam 710 milyon liralık eser ve hizmetin toplu açılış törenine katıldı.

Adıyaman Nissibi Köprüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman’da yapımı tamamlanan Nissibi Köprüsü’nün açılışını yaptı.

Ahmet Aydın, Nissibi Köprüsü'nün inşaatını inceledi!

Nissibi Köprüsü ve yolunda incelemelerde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, " Nissibi doğuyla batıyı birbirine bağlayacak gönül köprüsüdür " dedi.

Nissibi Köprüsü'nde araç geçişleri başlayacak!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesiyle, Adıyaman'ın Kahta ilçesini birbirine bağlayacak 610 metre uzunluğu ve 400 metre orta genişliğindeki Nissibi Köprüsü'nde artık sona yaklaşıldı. Çalışmaların büyük oranda tamamlandığı köprüde araç geçişlerine önümüzdeki günl

Nissibi Köprüsü bölge turizmini geliştirecek!

Güneydoğu'nun " Boğaz Köprüsü" olarak nitelendirilen 610 metre uzunluğu ve 400 metre orta genişliğindeki köprünün bölge turizmini geliştirmesi bekleniyor. Nissibi Köprüsü'nün bölge turizmine katkı sunması bekleniyor.

Nissibi Haberi

Nissibi

Elazığ ile Ağın ilçesini birbirine bağlayıp, feribotla ulaşımı ortadan kaldırarak zaman kazandırıp, ulaşımı rahatlatacak olan 520 metre uzunluğundaki Karamağara Köprüsü’nün ikinci çalışmaları tamamlandı. Köprünün asfalt çalışması da dün gece sona ererken, bazı bariyer ve çizgilerin de Cuma gününe kadar bitirilerek, çalışmaların tamamlanması planlanıyor. Ağın İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, "Ağın Karamağara Köprüsü’nün sona yaklaştık. İkincil çalışmalar olan köprünün korkuluklarının, bariyerlerinin yapılması ışıklandırılması, asfaltlanması ve bağlantı yollarının yapılması hızlı bir şekilde gerçekleşti. Köprümüzde asfalt çalışmaları büyük aşamada tamamlandı. Tam anlamıyla hafta sonuna kadar bitimi hedefleniyor. Köprüde birkaç bariyer ve çizgiler dışında pek bir eksik kalmadı. Hafta içi kalan eksikleri tamamlayıp son rötuşları yapacağız. Köprümüz açılışa hazır hale gelecek” dedi.

Karamağara Köprüsü, Nissibi, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin ardından Türkiye’nin 4....