17 / 05 / 2024

Nivo Ataköy basın lansmanı

Nivo Ataköy basın lansmanı

Cathay İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Nivo Ataköy projesinde relansman zamanı geldi. Nivo Ataköy relansmanı 12 Ekim'de yapılacak.

Halk GYO Ataköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Ataköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Ataköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Ataköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Halk GYO İstanbul Ataköy binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Ataköy binasının piyasa değeri 20 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. Binanın aylık toplam KDV hariç kira değeri 111 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri ise 23 milyon 895 bin TL olarak belirlendi.

İkitelli-Ataköy metro hattının tünel kazısında sona gelindi!

Beş farklı raylı sistem hattı ve Metrobüs ile entegre şekilde yapılacak Ataköy-İkitelli Metrosu’nda, tünel kazısıında sona geliniyor. Yerin altındaki kazı çalışmalarında son aşamaya gelinen 13,5 kilometre uzunluğundaki hattın iki tüneli, yarın törenle birleştirilecek.

İkitelli-Ataköy Metro Hattı'nda rayların döşenmesine başlandı!

İBB tarafından yapımına 2016'da başlanılan ve Avrupa Yakası'nın önemli hatlarından olan İkitelli-Ataköy Metro Hattı'nda rayların döşenmesine başlandı. İlk ray kaynağını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptı...

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

Toplam 13 kilometre uzunluğa sahip olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı ne zaman açılacak?

Basın Sitesi'ndeki binanın yıkım görüntüleri tartışma yarattı!

İstanbul Bahçelievler Basın Sitesi'nde bulunan 11 katlı 80 dairelik bina, dün akşam saatlerinde yıkıldı. Bazı bölümleri kendiliğinden çökerken, binanın yıkım görüntüleri de tartışma yarattı.

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

13 kilometre uzunluğunda olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı 12 istasyondan oluşacak. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi. 

Nivo Ataköy basın lansmanı Haberi

Nivo Ataköy basın lansmanı

Cathay Group 25 yıllık tecrübesinin ürünü olan Nivo markasının ikinci projesi Nivo Ataköy’de yatırımın önemli bir kısmı tamamlandı.


Uluslararası bir yarışmayla belirlenen tasarımıyla, Leed Gold Sertifikası Standardının takip edildiği kalitesiyle yatırımcılardan tam not alan Nivo Ataköy projemizde artık relansman zamanı geldi. 


Nivo Ataköy relansmanı 12 Ekim Perşembe günü satış ofisinde gerçekleştirilecek. 


Proje hakkında:

17 katlı 2 blok olarak tasarlanan Nivo Ataköy projesi toplamda 314 adet daire ve 73 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Nivo Ataköy projesinde, fitness, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı gibi olanaklar...