29 / 04 / 2024

Nizip Belediyesi binası

Nizip Belediyesi binası

Gaziantep Nizip Belediyesi'nin hizmet binası taşınacak. Taşınma işlemi için çalışmalar başladı. Hizmet binası Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Kültür Merkezi eski binasına taşınacak.

O belediye çok sayıda temizlik personeli alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Nizip Belediyesi, kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Geçici süreli 70 kamu temizlik personeli alımı gerçekleştirilecek. Personel alımı ile ilgili gerekli koşullar ve başvuru detayları da açıklandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

Gaziantep Nizip Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Gaziantep Nizip Belediyesi, pandemi ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait olan iş yerlerindeki kira bedellerinde yüzde 50 indirim yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası yıkılmalı mı yıkılmamalı mı tartışması sürüyor. Tunç Soyer ve İBB Meclis'i binanın yıkılması yönünde görüş savundu. İMO ise performans analizi yapılmasını önerdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Depremde hasar gören Kırkağaç Belediyesi binası boşaltıldı!

Manisa’da son dönemde yaşanan depremler, evlerin yanı sıra kamu binalarında da hasar meydana getirdi. 34 yıllık üç katlı bina tahliye edildi...

Tekirdağ'a katlı otopark inşa ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi binasının yer aldığı alanda inşa edilen otopark çalışmalarını denetledi.

Bilecik 15 Temmuz Meydanı ihaleye çıkıyor!

Bilecik’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı 12 Eylül'de ihale edilecek. İhale saat 14:30'da Bilecik Belediyesi Binasında bulunan Belediye Encümeni Toplantı Salonunda yapılacak..

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Nizip SGK binasının temeli atıldı!

Gaziantep Nizip'te inşa edilecek olan SGK binasının temeli atıldı. 2017 sonunda hizmet vermeye başlayacak olan olan SGK binası bin 800 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Nizip Belediyesi taşınıyor!

Gaziantep Nizip Belediyesi'nin hizmet binası taşınacak. Taşınma işlemi için çalışmalar başladı. Hizmet binası Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Kültür Merkezi eski binasına taşınacak.

Nizip'te altyapı çalışmaları devam ediyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Nizip Belediyesi ekipleri, sel baskınlarına karşı yeni yerleşim yerlerinde alt yapı çalışmaları başlattı.

Nizip Belediyesi binası Haberi

Nizip Belediyesi binası

GAZİANTEP'in Nizip İlçe Belediyesi'nin, yeni hizmet binasına taşınması için çalışmalar başladı.Nizip İlçe Belediyesi'nin hizmet binası Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Kültür Merkezi eski binasına taşınacak. 


Nizip Belediyesi hizmet binasının dizaynı için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale yapıldı. Yaklaşık 5 ay süren çalışmanın ardından büyük bir bölümü tamamlanan yeni hizmet binasının hizmet vermeye başlaması için gerekli hazırlıkları yapılmaya başladı. Bir yandan iç ve dış temizliği yapılan binada, bir yandan da yeni ve mevcut eşyaların taşındığı belirtildi.


Gerek hizmet verecek olan personelin daha rahat bir yerde çalışması, gerekse ilçe halkının güzel ve geniş bir ortamda hizmet alması için hazırlanan binanın önümüzdeki günlerde tüm birimleriyle hizmet vermesi...