03 / 05 / 2024

nizip toki

nizip toki

TOKİ tarafından Gaziantep'in Nizip ilçesinde dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan 172 konutun sahibi kurayla belirlendi.Kaymakam Yaşar Karadeniz, 2013'tin yatırımlar bakımdan ilçe için parlak bir yıl olduğunu söyledi...

TOKİ Gaziantep kuraları çekiliyor! TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022!

Gaziantep'te TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"nde inşa edilecek olan konutların kuraları çekildi. İşte TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022...

TOKİ Gaziantep Nizip'te 60 bin 800 TL peşinatla!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Nizip projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Nizip 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.

TOKİ Gaziantep Nizip 452 konut ihalesi bugün!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut üretmeyi hedefleyen TOKİ Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleşti

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e 452 yeni konut müjdesi!

Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gaziantep Nizip kura sonucu 2 Haziran 2020!

TOKİ Gaziantep Nizip kura sonucu 2 Haziran 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Nizip kura sonucu 2 Haziran 2020 ve TOKİ 100 bin konut Gaziantep Nizip kura sonuçları isim listesi...

TOKİ Gaziantep Nizip 2020 kura çekilişi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Nizip projesinde yer alan 500 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru fiyatları ne kadar? İşte yanıtlar...

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi başvuruları bugün başlıyor. Yüzde 25 peşinatta 120 ay vade yapılan projede 2 adet konut açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi'nde 2 adet konut satıyor!

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi'nde 2 adet konutu açık satış usulü ile satışa sunuyor. Başvuruları 23 Şubat'ta başlayacak olan projede 3+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Gaziantep Nizip Fatih Sultan Mahallesi teslimleri yarın!

TOKİ Gaziantep Nizip Fatih Sultan Mahallesi teslimleri yarın başlıyor. Toplam 172 tane dairenin yer aldığı projede teslim işlemleri 2 Ocak'a kadar devam edecek.

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi teslimleri 5 Ocak'ta başlayacak!

Toplam 344 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi teslimleri 5 Ocak'ta başlayacak. Projede başvuru işlemleri 15 Ocak'a kadar devam edecek.

nizip toki Haberi

nizip toki

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı da törendeki konuşmasında, insanların mutlu olması için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini söyledi. Sarı şunları kaydetti: "Türkiye Avrupa'da lider bir ülke konumuna gelmiştir. İşte birilerinin kabullenemediği ve hazmedemedikleri bunlardır" dedi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ise Türkiye'nin bir takım fincancı katırlarını fena ürküttüğünü kaydetti. 


TOKİ konutları kura töreninde ilk olarak 9 engelli için kura çekildi, ardından diğer hak sahipleri belirlendi. Nizip ilçesindeki projede Menderes ve Fatih Sultan Mahallesindeki daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde hazırlandı. Törene TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Bülent Şerefoğlu da katıldı. 


Sabah...