21 / 05 / 2024

NK İç Mimarlık İnşaat adres

NK İç Mimarlık İnşaat adres

NK İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nejdet Kılıçoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

İNK Tasarım Projelendirme Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İNK Tasarım Projelendirme Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birke Kurubaş ve lurıı Startsev tarafından kuruldu. 

Doğan Tekeli: Mimarlık tek değil toplumsal bir sanattır!

Cumhuriyet tarihinin en önemli mimarlarından olan Doğan Tekeli, “Mimarlık zor bir sanattır çünkü müzik gibi, resim gibi tek başına değildir. Mimarlığın içinde işveren, toplum ve koşullar vardır. Mimarlık toplumsal bir sanattır” dedi.

NK İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NK İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nejdet Kılıçoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Zeynep Oral: Mimarlık politiktir!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Zeynep Oral bugünkü yazısında dün gerçekleşen 15. Venedik Uluslararası Mimarlık Bienali'nden bahsetti. Oral, davetli olduğunu serginin detaylarını paylaştı.

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki teması konut!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Cem Sorguç'un üstlendiği VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'ni üstlendi. Tümer, VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki temasının konut olduğunu belirtti.

NK Kotan İnşaat Mimarlık ve Petrol Ürünleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NK Kotan İnşaat Mimarlık ve Petrol Ürünleri Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nuran Kotan Sarıtosun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

NK Design İç Mimarlık Mobilya ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NK Design İç Mimarlık Mobilya ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Koçyiğit tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta kuruldu.

AE Mimarlık 75 yeni projesini tanıttı!

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesiyle bir rekora imza atan AE Mimarlık, yıl içerisinde hayata geçireceği 75 yeni projesini bugünkü basın toplantısında tanıttı. Yaptıkları projelerin neredeyse yüzde 90’ı Bağdat Caddesi’nde yer alıyor.

Talya Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talya Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Alkan, Tayfun Yetkin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Seyit Onbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Afrika'da sembol binalara damgasını vuruyor!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında "Afrikalı liderler 'aynısını isterimle çağırıyor, sembol binalara damgasını vuruyor" konusuna değindi. Munyar, Tabanlıoğlu Mimarlık'ın Afrika projelerinden bahsetti...

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

NK İç Mimarlık İnşaat adres Haberi

NK İç Mimarlık İnşaat adres

NK İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nejdet Kılıçoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.


NK İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü iç mimarlık faaliyetleri ve iç dekorasyon işleri yapmak ve yaptırmak. 2. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak.3.Her türlü mimarlık, mühendislik hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak 4. Her türlü mimarlık ve iç mimarlık projelerini çizmek ve uygulamak. 5. Her türlü tadilat, dekorasyon, dış cephe,yalıtım hizmetlerini yapmak ve yaptırmak. 6. Her türlü asma tavan imalatı montajı ve pazarlaması yapmak  7. Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak   8. İslah-imar planlarının yapımı ve...