03 / 05 / 2024

NK Safir İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

NK Safir İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

NK Safir İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmeddin Karademir, Necibe Şeker tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Beylikdüzü Organize Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Altınkılıç ve Kemal Altınkılıç ortaklığında kuruldu.

İnşaat demiri fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 4 Ocak 2023 demir fiyat listesi

Çin'de koronavirüs tedbirlerini gevşetmesi ile talebin artması bekleniyor. Bu gelişmeler demir cevheri fiyatlarını artırmaya başladı. Dün gelen zamdan sonra demir fiyatları yükselirken bugünkü güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. İnşaat demir fiyatı bugün ne kadar oldu?

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Halil İbrahim Asan tarafından kuruldu.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Onur İnşaat, Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesini hayata geçirecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna'daki yeni projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesine Türk imzası' başlıklı yazısı...

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Silivri’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurettin Kaya tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Safir Tedarik Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Tedarik Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cimcik Suat Pendar tarafından kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Onur İnşaat, Dnipro Uluslararası Havalimanı’nı yapacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna Dnipro'da üstlendiği yeni bir havalimanı işini üstlenmesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Onur, Ukrayna’da 1.7 milyar liralık ihale üstlendi' başlıklı yazısı...

NK Safir İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

NK Safir İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

NK Safir İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmeddin Karademir, Necibe Şeker tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


NK Safir İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT  1.      Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, 2.      Yurt içi veya Yurtdışı  gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum ve kuruluşlara her türlü gayrimenkullerle ilgili profesyonel danışmanlık hizmeti sunmak mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak,  perspektif ve maket yapımı, restorasyon projeleri hazırlanması, bunlarla ilgili her türlü plan ve projeler, teklif  dosyaları, fizibilite ve etütlerin hazırlanması, keşif raporları ve her türlü teknik kontrol hizmetleri tatbikat projeler hazırlanması, hesap raporları ve en geniş anlamda yapı gayrimenkul danışmanlık hizmetinin sunulması. Veya bu hizmetlerin üçüncü kişilere...