04 / 05 / 2024

NLive bahçeşehir örnek daire

NLive bahçeşehir örnek daire

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 24 ay vade farksız taksit uygulanan projede konut ve ticari alanlar bulunuyor.

Hemen taşınabileceğin örnek bir yaşam Vaditepe Bahçeşehir'de!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanan Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri, Kanal İstanbul'un yanıbaşında, TEM Otoyolu’na sadece 1 kilometre mesafede yükseliyor..

Nlive Bahçeşehir'de teslimler başladı!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding'in Bahçeşehir'deki projesi Nlive Bahçeşehir projesinde daire teslimleri başladı.

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de 0,70 faizle!

2017 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de yüzde 20 peşinde kalan bedel 0,70 faizle 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de 120 aya varan vadeyle!

Özyurtlar'ın Bahçeşehir'de konumlandırdığı Nlive Projesi, 4 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 98 adet konut ve 6 dükkan yer alıyor..

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de 0,70 faiz imkanı!

Nlive Bahçeşehir projesinde yüzde 20 peşinat sonrasında 0,70 faiz oranı sunuluyor. Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 98 adet konut ve 6 dükkan yer alıyor.

Nlive Bahçeşehir'de 0,70 faizle 120 ay taksit avantajı!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nlive Bahçeşehir'de fiyatlar 430 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 20 peşinatla daire sahibi olunuyor.

Nlive Bahçeşehir Özyurtlar daire fiyatları!

Nlive Bahçeşehir Özyurtlar daire fiyatları 430 bin liradan başlayarak değişiyor. Nlive Bahçeşehir projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia örnek daire!

Soyak Konforia Rezidans'ta 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor. 15 katlı 40 blok halinde yükselen proje Soyak Yapı imzası taşıyor. İşte Bahçeşehir Soyak Konforia örnek daire görselleri...

Bahçeşehir Atmaca örnek daire!

Bahçeşehir Atmaca örnek daire görselleri haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Atmaca projesinde konut fiyatları 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

Soyak Konforia Bahçeşehir örnek daire!

Soyak Konforia Bahçeşehir örnek daire görselleri haberimizde yer alıyor. Soyak Konforia Bahçeşehir daire fiyatları 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiyor...

Özyurtlar NLive Bahçeşehir!

Özyurtlar NLive Bahçeşehir 'de teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Torium ve Marmarapark AVM'ye 5 dakika yakınlıkta olan projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler sunuluyor.

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projesine Cityscape’te büyük ilgi!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat!

Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 24 ay vade farksız taksit uygulanan projede konut ve ticari alanlar bulunuyor.

NLive bahçeşehir örnek daire Haberi

NLive bahçeşehir örnek daire

Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen NLive Bahçeşehir Rezidans'ta konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 3 bin 778 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat listesi dairelerin alanları ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Proje TÜYAP'a 10 dakika, Torium ve Marmarapark AVM'ye 5 dakika mesafede bulunuyor. 


NLive Bahçeşehir'de konutlar minimum 87 metrekare, maksimum 297 metrekare büyüklüğe sahip. Projede yüzde 30 peşin ödemelerde, kalan bedel için 24 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.


İstanbul Başakşehir Bahçeşehir lokasyonunda inşa edilen NLive Bahçeşehir Konutları Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 98 adet daire ve 6 adet asma kat dükkandan oluşuyor. 


Özyurtlar NLive Bahçeşehir fiyat!

Başakşehir NLive Bahçeşehir'de 2+1 konut fiyatları 329 bin TL, 3+1 konut...