28 / 04 / 2024

Nlive Bahçeşehir'de teslimler başladı!

Nlive Bahçeşehir'de teslimler başladı!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding'in Bahçeşehir'deki projesi Nlive Bahçeşehir projesinde daire teslimleri başladı.



Özyurtlar İnşaat'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Nlive Bahçeşehir projesinde daire teslimleri başladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Özyurtlar Holding  bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yaptı. Nlive Bahçeşehir'de dairelerin büyük bir kısmı satıldı.


18 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Nlive Bahçeşehir projesi 21 katlı tek bir blokta 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks olmak üzere 98 daireden meydana geliyor. Projenin teras katında, sinema salonu ve play station odaları yer alıyor. 


Kapalı yüzme havuzu, spor salonu, kafe, duş alanları, buhar banyosu ve saunanın da yer aldığı Nlive Bahçeşehir projesinde  dairelerin metrekare fiyatları ortalama 4 bin 500 liradan başlarken, 2+1 daireler 399 bin lira, 3+1 daireler 729 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 60 bin kişiyi ev sahibi yaptıklarını söyledi. Özyurt, "Tüm konut projelerimizde en önemli hedefimiz, her zaman en iyiyi, en kaliteliyi ve en uygun fiyatları sunmak oldu. Esenyurt ilçesinin marka değerinin oluşmasına ve bilinirliğine öncülük ederek ekonomi için katma değer yaratan yatırım projelere odaklandık. Projelerimizi en kısa sürede tamamlayarak sahiplerine teslim ettik. Şimdi de Nlive Bahçeşehir'i teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz." açıklamasında bulundu. 


http://www.nlivebahcesehir.com/


Geri Dön