06 / 05 / 2024

NLogo Esenyurt daire fiyatları

NLogo Esenyurt daire fiyatları

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+0 ile 3+1 arasında değişiklik gösteren daireler yer alıyor. Fiyatların 142 bin TL'den başladığı Nlogo Esenyurt'ta ilk etabın 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Nlogo Esenyurt'ta 142 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 142 bin TL'den başlangıç gösterdiği Nlogo Esenyurt projesinde yer alan konutlar için 36 aya kadar faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği ile ödemeler yapılıyor.

NLogo Esenyurt projesinde 36 ay 0 faizle! 129 bin TL'ye!

Esenyurt'ta yer alan daire fiyatlarının 129 bin TL'den başlangıç gösterdiği NLogo projesi kapsamında yer alan konut seçenekleri için 36 ay faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor.

Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlatan Ödül İstanbul Esenyurt'ta daire teslimlerinin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.  Peki Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Özyurtlar tarafından inşa edilmekte olan Meydan Ardıçlı Konutları'nda 1+0'dan 4,5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor. Peki Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları!

Toplam 2 bin 683 konut ve 102 ticari üniteden meydana gelen Ödül İstanbul projesinde teslimler 36 ay sonra yapılacak. Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları 179 bin TL'den başlıyor.

Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

16 katlı 2 blok şeklinde yükselen Esenyurt Mavera Ahsen projesi 169 konut ve 3 ticari birim şeklinde hayata geçiriliyor. Peki Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Gümüş Panorama Esenyurt daire fiyatları!

Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Gümüş Panorama Esenyurt daire fiyatları 254 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede tüm dairelere Marmara Denizi ve Küçükçekmece gölü manzarası eşlik ediyor.

Gümüş Panorama Esenyurt daire fiyatları!

Uçar Group tarafından hayata geçirilen Gümüş Panorama Esenyurt daire fiyatları metrekare birim bazında hesaplanıyor. Projede 36 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor.

Nlogo İstanbul Konutları Esenyurt fiyat!

Nlogo İstanbul Konutları Esenyurt projesinde 48 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor. Nlogo İstanbul'da 1+1 fiyatına 2+1 daire avantajı sunuluyor...

Nlogo Esenyurt Özyurtlar ödeme şekli!

Nlogo Esenyurt Özyurtlar projesinde Ramazan ayına özel kampanyalı fiyatlarla satışlar yapılıyor. Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Aris Grand Tower Esenyurt daire fiyatları!

Aris Grand Tower Esenyurt daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Aris Grand Tower projesinde 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Terrace Lotus Esenyurt daire fiyatları!

Terrace Lotus Esenyurt daire fiyatları 567 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İnanlar İnşaat'ın projesi Terrace Lotus Evleri'nde teslimlerin Mart 2018 yılında yapılması planlanıyor...

Esenyurt Nlogo satılık daire fiyatları!

Esenyurt Nlogo satılık daire fiyatları 2+1'lerde 299 bin TL'den başlıyor. Torium AVM’ye 5 dakika uzaklıkta olan projede teslimlerin 2018 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Özyurtlar Nlogo Esenyurt iletişim!

Özyurtlar Nlogo Esenyurt iletişim için satış ofisiyle 0850 460 90 97 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 7 bloktan oluşan projede Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika yakınlıkta yer alıyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul ev fiyatları!

Esenyurt Nlogo İstanbul ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 2 bin 679 daire ve 100'den fazla dükkan bulunuyor.

NLogo Esenyurt daire fiyatları Haberi

NLogo Esenyurt daire fiyatları

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen projede daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükselen Nlogo Esenyurt projesinde dairelerin yanı sıra 100'den fazla dükkanda bulunuyor. Toplamda 850 daireden oluşan projede ilk etap 18 ay sonra, ikinci etap ise 24 ay sonra teslim edilecek. 


Ödeme koşullarına göre 36 aya kadar faizsiz ödeme seçenekleri olan Nlogo Esenyurt projesinin sosyal alanları içerisinde; fitness center, basketbol sahası, spor salonu, sauna, sinema salonu, oyun alanları, Türk hamamı ve yürüyüş parkurları mevcut. 


Daire fiyatlarının 142 bin TL'den başlangıç gösterdiği Nlogo Esenyurt projesi 3 etap şeklinde yükseliyor. 



Nlogo Esenyurt iletişim

Telefon: 444 4 027

Web Adresi: