03 / 05 / 2024

nlogo istanbul 2.etap projesi

nlogo istanbul 2.etap projesi

Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri arasında 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen projede 1+0'dan 3+1'lere kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor.

Mall Of İstanbul 2. Etap'ın 2022 değeri resmen açıklandı! 

Torunlar GYO tarafından Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri resmen açıklandı. Peki Mall Of İstanbul 2. Etap'ın 2022 yıl sonu değeri ne kadar oldu? İşte merak edilen o rakam...

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. İşte Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap ile ilgili merak edilenler...

Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022!

Türkiye’nin incisi İstanbul’un en önemli lokasyonlarından birinde inşa edilecek olan Tema İstanbul 2. Etap Projesi, bir hayli heyecan ile bekleniyor. Peki Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi belli oldu mu? İşte Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022…

Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değerleme raporunu yayınladı. Peki Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO Mall of İstanbul 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Mall of İstanbul 2. Etap projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

TOKİ İstanbul Esenler 2. Etap 3. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 3. Bölge 686 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Mall of İstanbul 2. Etap 2017 değerleme raporu revize edildi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mall of İstanbul 2. Etap 2017 değerleme raporunun revizesini yayınladı...

Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap bugün satışa çıktı. Projede 3 bin 410 TL taksitle daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

Business İstanbul'da 2. etap başladı!

İlk üç etabında yer alan 500 ofisin satışının tamamlandığı Business İstanbul'da 2. etap başladı. İkinci etap 2019 yılının ilk çeyreğinde firmalara teslim edilecek..

Mall Of İstanbul 2. Etap Otel ve Residence 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Mall Of İstanbul 2. Etap Otel ve Residence 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Atakent Tema İstanbul 2. etap satış ofisi!

Atakent Tema İstanbul 2. etap satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tema İstanbul 2. etapta satışlar yakında başlayacak...

Tema İstanbul 2. etap iletişim!

Tema İstanbul 2. etap iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Tema İstanbul 2. etap projesinde 800 daire olacak...

Tema İstanbul 2.etap ön talepte!

Tema İstanbul 2.etap için ön talep süreci başladı. Tema İstanbul'un yanına yapılacak olan yeni etapta 800 konut yer alıyor...

nlogo istanbul 2.etap projesi Haberi

nlogo istanbul 2.etap projesi

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul Konutları 3 etap halinde hayata geçiriliyor. Toplam 2 bin 550 adet dairenin yer aldığı proje 7 bloktan oluşuyor.


Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri kapsamında 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. 850 adet dairenin bulunduğu 2. etabında satışaları devam eden projede fiyatlar 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakikalık yakın mesafede olan Nlogo İstanbul Rezidans projesi Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor. 


Nlogo İstanbul Konutları çocuk oyun alanları, sauna, kafe,  yürüyüş yolları, fitness center, rekreasyon alanları, sinema salonu, süs havuzları, spor alanları, Türk hamamı ve yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanlarına sahip. 


Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri!

Özyurtlar Nlogo İstanbul'ta yüzde 30 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan yüzde 70'lik kısım...