27 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul ev seçenekleri

Nlogo İstanbul ev seçenekleri

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Nlogo İstanbul’da 48 ay, 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Özyurtlar inşaat, Nlogo İstanbul projesi için yepyeni bir kampanyaya başladı. 48 ay, 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunan Özyurtlar İnşaat, yatırımcısının yüzünü güldürmek için kolları sıvadı.

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faiz ödeme kampanyası!

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faiz ödeme kampanyası devam ediyor. Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul'da ev fiyatları 149 bin liradan başlayarak değişiyor...

Nlogo Özyurtlar İnşaat ödeme koşulları!

Nlogo Özyurtlar İnşaat ödeme koşulları dahilinde sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Nlogo İstanbul projesinde ev fiyatları 149 bin liradan başlayarak değişiyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul ödeme kampanyası!

Özyurtlar Nlogo İstanbul ödeme kampanyası kapsamında 48 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Haziran'da teslimleri yapılacak olan Nlogo İstanbul'da ev fiyatları 139 bin liradan başlıyor...

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev!

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan projede 2 bin 679 adet konut ve 100'den fazla mağaza yer alıyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul ev fiyatları!

Esenyurt Nlogo İstanbul ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 2 bin 679 daire ve 100'den fazla dükkan bulunuyor.

Nlogo İstanbul satılık ev!

Nlogo İstanbul satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanan proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Nlogo Esenyurt Özyurtlar ev fiyatları!

Nlogo Esenyurt Özyurtlar ev fiyatları 139 bin liradan başlayarak değişiyor. 2 bin 519 konuttan meydana gelen Nlogo İstanbul projesinde 48 ay sıfır faizle taksit imkanı sağlanıyor...

Nlogo İstanbul Özyurtlar ev fiyatları!

Nlogo İstanbul Özyurtlar ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. E5 ve TEM Otoyolu üzerinde olan projede 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul’da peşin fiyatına sıfır faiz!

Özyurtlar İnşaat, şimdi de yeni yılın ilk kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Peşin fiyatına sıfır faiz ve 48 ay vadeyle daire sahibi olma fırsatı sunan ‘Nlogo İstanbul’da, ikinci etap satışları devam ediyor.

Kağıthane Beyazhane İstanbul ev fiyatları!

Kağıthane Beyazhane İstanbul ev fiyatları dairelerin konumlarına bağlı olarak değişiyor. 1.380 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede toplam 117 adet konut yer alıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul Rezidans ödemeleri!

7 blok şeklinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt' ta yer alıyor. Özyurtlar Nlogo İstanbul Rezidans ödemeleri kapsamında 120 aya varan vade sağlanıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Nlogo İstanbul ev seçenekleri Haberi

Nlogo İstanbul ev seçenekleri

7 blok şeklinde inşa edilen projede daire satışları devam ediyor. Proje toplam 2 bin 679 adet daireden meydana geliyor. 


Özyurtlar Nlogo İstanbul lokasyon

Ulaşıma göre proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Nlogo İstanbul ev seçenekleri

Konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Esenyurt Nlogo İstanbul sosyal alanları

Fitness center, çocuk oyun alanları, rekreasyon alanları, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, spor salonu ve çocuk oyun alanı, yürüyüş parkurları ve basketbol sahası, sinema salonu, Türk hamamı ve süs havuzları gibi seçenekleri bulunuyor.


Nlogo İstanbul Rezidans öncü firması

Proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.


Özyurtlar Nlogo İstanbul nerede yükseliyor?

Proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor.


Nlogo İstanbul ödeme seçenekleri

Daireler için projede 60 ay vadelendirmede vade farksız ödemeler yapılabiliyor. 


Nlogo...