03 / 05 / 2024

Nmerkez Outlet açıldı

Nmerkez Outlet açıldı

146 dükkânın yer aldığı Nmerkez Outlet, modern mimarisi, ulusal ve uluslararası markalardan oluşan mağaza karması ve zengin yeme içme mekânlarıyla Esenyurt’un sosyal hayatına renk kattı...

Berk-Bey Turizm İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Optimum Outlet Şubesi açıldı!

Berk-Bey Turizm İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Optimum Outlet Şubesi bugün Beşiktaş'ta 15 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beymen Outlet, Viaport'ta açıldı!

Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Beymen'in seri sonu mağazası, Türkiye'nin outlet konseptli en büyük alışveriş merkezi Viaport'ta açıldı.

Konya'nın ilk outlet Alışveriş Merkezi Novada açıldı!

Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya açıldı. Mağazada 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Konya Novada Outlet AVM açıldı!

Konya’nın ilk outlet Alışveriş Merkezi (AVM) Novada Outlet açıldı.Konya’nın ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Novada Outlet Konya bünyesinde 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Çanakkale Müzesi Kocaeli'de açıldı!

1915 Çanakkale Saddulbahir Savaş Malzemeleri Özel Müzesi, İzmit Outlet Center'da açıldı, 29 Mart'a kadar ücretsiz gezilebilecek Müze sahibi Ahmet Uslu, katılımcılara tüm eserlerle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Nmerkez Outlet AVM açıldı!

Nmerkez'de, 564 konutun yanı sıra 146 adet ticari birimin yer aldığı Nmerkez Outlet Alışveriş Merkezi bulunuyor. Projenin ilk ayağı olan ve 32 bin metrekarelik alanda kurulan Nmerkez Outlet haziran ayında faaliyete geçti.

Nmerkez Outlet açıldı!

Esenyurt’ta Haziran ayında hizmete giren Nmerkez Outlet, kısa sürede İstanbul ’un Avrupa yakasının buluşma noktası haline geldi. AVM, Esenyurt’un değil İstanbul’un Avrupa yakasının da buluşma merkezi olmayı başardı.

İstanbul’un Avrupa yakasının yeni yaşam merkezi Nmerkez Outlet açıldı!

146 dükkânın yer aldığı Nmerkez Outlet, modern mimarisi, ulusal ve uluslararası markalardan oluşan mağaza karması ve zengin yeme içme mekânlarıyla Esenyurt’un sosyal hayatına renk kattı...

Gimart Outlet açıldı!

nadolu Bulvarı ile İstanbul Yolu'nun kesiştiği yerde inşa edilen Gimart, 25 bin metrekaresi açık olmak üzere toplam 82 bin metrekarelik alana ve bin 200 araçlık otoparka sahip. Gimart Outlet, Ankara'da 750 kişiye de istihdam sağlayacak.

Gratis, Adana Optimum'da açıldı!

Kişisel bakım marketi olarak yeni marka ve fırsatları tüketicilerle buluşturan Gratis, Türkiye'de mağazalar zincirine yeni halkalar eklemeyi sürdürüyor. Gratis, Adana Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde açıldı...

Festiva Outlet Alışveriş Merkezi'nin 8'incisi dün Uşak'ta açıldı!

24 bin metrekare üzerine kurulu olan ve bin kişiye yeni iş olanağı sağlayan Uşak Festiva Outlet Alışveriş Merkezi dün düzenlenen törenle açıldı. 24 bin metrekarelik alanda hizmet verecek olan AVM bin kişiye istihdam sağlayacak

Meysu Outlet Abdullah Gül tarafından açıldı!

Gıda sektörünün duayenlerinden Gülsan A.Ş. şimdi de Meysu Outlet AVM ile adım attığı gayrimenkul sektöründe adından söz ettirmeye hazırlanıyor.  Meysunun eski fabrikasının yerine yapılan Meysu Outlet, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından açıldı

Arthur&Miller Real Estate'in Bahçeşehir Ofisi açıldı!

Arthur & Miller Real Estate'in yeni franchise ofisi Bahçeşehir'de hizmete açıldı

Nmerkez Outlet açıldı Haberi

Nmerkez Outlet açıldı

Esenyurt’ta Haziran ayında hizmete giren Nmerkez Outlet, kısa sürede İstanbul’un Avrupa yakasının buluşma noktası haline geldi. 146 dükkânın yer aldığı Nmerkez Outlet, modern mimarisi, ulusal ve uluslararası markalardan oluşan mağaza karması ve zengin yeme içme mekânlarıyla Esenyurt’un sosyal hayatına renk kattı.


Yenilikçi tarzı ve geliştirdiği prestijli projelerle inşaat sektöründe haklı bir yer edinen Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut ve alışveriş merkezinden oluşan Nmerkez projesinde adım adım finale yaklaşılıyor. Nmerkez’de, 564 konutun yanı sıra 146 adet ticari birimin yer aldığı Nmerkez Outlet Alışveriş Merkezi bulunuyor. Projenin ilk ayağı olan ve 32 bin metrekarelik alanda kurulan Nmerkez Outlet Haziran ayında faaliyete geçti. 

2  katta 146 dükkandan oluşan Nmerkez Outlet, kısa sürede sadece bulunduğu Esenyurt’un değil İstanbul’un Avrupa yakasının da buluşma merkezi olmayı...