07 / 07 / 2024

Nmerkez Outlet açılış

Nmerkez Outlet açılış

Esenyurt’ta Haziran ayında hizmete giren Nmerkez Outlet, kısa sürede İstanbul ’un Avrupa yakasının buluşma noktası haline geldi. AVM, Esenyurt’un değil İstanbul’un Avrupa yakasının da buluşma merkezi olmayı başardı.

D-Premium Outlet açılış için gün sayıyor!

Diyarbakır'ın dinamiğini arttıracak, keyifli alışverişin ekonomik adresi olacak ve lokasyon avantajıyla ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak olan D-Premium Outlet açılış için hazır.

Oasis Designer Outlet AVM açılıyor!

Nurol Holding’in ikinci alışveriş merkezi, Oasis Designer Outlet Basın Ekspres yolu İkitelli’de açılıyor. AVM'nin basın toplantısı 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleşecek.

Viaport Venezia AVM açılış tarihi!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösterilen Viaport Venezia AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

ARC Outlet 21 Mart’ta M1 Merkez Gaziantep AVM’de açılıyor!

M1 Merkez Gaziantep AVM’de 21 Mart’ta en büyük Outlet Mağazası ARC kapılarını açıyor. Açılışla birlikte saat 16.00’da gerçekleşecek Keremcem Konseriyle ziyaretçiler coşku dolu saatler geçirecek.

Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor.

Nmerkez Outlet AVM açıldı!

Nmerkez'de, 564 konutun yanı sıra 146 adet ticari birimin yer aldığı Nmerkez Outlet Alışveriş Merkezi bulunuyor. Projenin ilk ayağı olan ve 32 bin metrekarelik alanda kurulan Nmerkez Outlet haziran ayında faaliyete geçti.

Nmerkez Outlet açıldı!

Esenyurt’ta Haziran ayında hizmete giren Nmerkez Outlet, kısa sürede İstanbul ’un Avrupa yakasının buluşma noktası haline geldi. AVM, Esenyurt’un değil İstanbul’un Avrupa yakasının da buluşma merkezi olmayı başardı.

İstanbul’un Avrupa yakasının yeni yaşam merkezi Nmerkez Outlet açıldı!

146 dükkânın yer aldığı Nmerkez Outlet, modern mimarisi, ulusal ve uluslararası markalardan oluşan mağaza karması ve zengin yeme içme mekânlarıyla Esenyurt’un sosyal hayatına renk kattı...

Turkmall'ın Söke Outlet açılışı ertelendi!

2010 yılında Hollandalı gayrimenkul şirketi Multi ile ortaklıktan ayrılarak yoluna yalnız devam eden Turkmall, Türkiye 'deki ilk projesi Söke Outlet 'i hizmete açacak. 13 Eylül'de gerçekleşeceği duyurulan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi

Bolu Dağı Highway Outlet, temmuzda açılıyor!

2 bin 800 kişiye iş imkanı sunacak "Highway Outlet" projesi, temmuz ayında açılıyor. Yapımına 2009 yılında başladıkları tesisi bu ayın sonuna kadar tamamlayacaklarını bildiren Bolu Dağı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan, projenin maliyetinin 80 mil

Meysu Outlet 9 Nisanda açılıcak!

Gıdadan sonra ilk kez gayrimenkul yatırımı gerçekleştiren Gülsan Anonim Şirketinin yönetim kurulu başkanı Bekir Güldüoğlu, 41 yıl sonra Meysuya ait üretim binasını restore ederek Meysu Outlet olarak hizmete açılıyor...

KTO Karatay Üniversitesi 7 Ocak 'ta açılıyor

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hüseyin  Üzülmez, KTO Karatay Üniversitesi"nin açılışını TBMM Başkanı Mehmet Ali şžahin"in yapacağını bildirdi  

Türk Telekom Arena'nın açılışını De Boer yapacak!

Cim-Bom"un Seyrantepe'deki yeni stadı Türk Telekom Arena"nın 15 Ocak"taki açılışında karşılaşacağı Ajax"ın hocası Frank De Boer tarihe geçmek istiyor

Nmerkez Outlet açılış Haberi

Nmerkez Outlet açılış

146 dükkânın yer aldığı Nmerkez Outlet, modern mimarisi, ulusal ve uluslararası markalardan oluşan mağaza karması ve zengin yeme içme mekânlarıyla Esenyurt’un sosyal hayatına renk kattı.


Yenilikçi tarzı ve geliştirdiği prestijli projelerle inşaat sektöründe haklı bir yer edinen Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut ve alışveriş merkezinden oluşan Nmerkez projesinde adım adım finale yaklaşılıyor. Nmerkez’de, 564 konutun yanı sıra 146 adet ticari birimin yer aldığı Nmerkez Outlet Alışveriş Merkezi bulunuyor. Projenin ilk ayağı olan ve 32 bin metrekarelik alanda kurulan Nmerkez Outlet Haziran ayında faaliyete geçti. 

2  katta 146 dükkandan oluşan Nmerkez Outlet, kısa sürede sadece bulunduğu Esenyurt’un değil İstanbul’un Avrupa yakasının da buluşma merkezi olmayı başardı.


10:00’da açılıyor 22:00’da kapanıyor

Sabah 10:00 ve akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veren Nmerkez Outlet Alışveriş Merkezi’nin...