29 / 07 / 2024

Nomad World Dış Ticaret adres 

Nomad World Dış Ticaret adres 

Nomad World Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nga Laı Lıllıan Chan tarafından kuruldu.

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Ölmez tarafından kuruldu.

World Leader Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Leader Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Samira Yunisovs Yücetepe tarafından kuruldu.

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Durmuş tarafından kuruldu.

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Anas Kazzıha ve Mahmut Keşe ortaklığında kuruldu.

Global World Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global World Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Farzana Ghulam Abbas ve Ghulam Abbas ortaklığında kuruldu.

Ea World İnvest İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ea World İnvest İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de kuruldu.

Grand World Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Grand World Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ghasem Samghanı tarafından kuruldu.

Nomad World Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nomad World Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nga Laı Lıllıan Chan tarafından kuruldu.

Engin Altan Düzyatan, Blue World City ile anlaşmasını feshetti!

Pakistanlı Blue World City projesinin marka elçisi olan Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'nın şirketin yasadışı yollarla faaliyette bulunduğunu ortaya çıkmasının ardından şirketle yaptığı anlaşmayı iptal etti.

World Class İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Class İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 600 bin TL sermaye bedeli ile M.A.E Abbas tarafından kuruldu.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

Biz World Gayrimenkul Danışmanlığı Teknoloji Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz World Gayrimenkul Danışmanlığı Teknoloji Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermkaye bedeli ile Fuad Neymatov tarafından kuruldu...

All World Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All World Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Manlaali tarafından kuruldu.

Nomad World Dış Ticaret adres  Haberi

Nomad World Dış Ticaret adres 

Nomad World Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nga Laı Lıllıan Chan tarafından kuruldu.

Nomad World Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İLAÇ VE ECZA DEPOLARI a. Her türlü kimyevi, beşeri, veteriner ve zirai ilaçların dahili...