17 / 05 / 2024

Noor Aloyon Salah

Noor Aloyon Salah

Manar İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulatıf Alaghabr, Mnar Shoshara, Ahlam Aljıroudı, Noor Aloyon Salah, Amanı Shoshara ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Fatih'te kuruldu.

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah I.M. Mashaly ve Salah Ibrahım M.I.Mashaly ortaklığında kuruldu.

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Noor Zahoor Khan tarafından kuruldu.

Studıo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Mimarlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah Boumahra tarafından kuruldu.

Elnoor Grup Müteahhitlik Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Elnoor Grup Müteahhitlik Ticaret Sanayi Limited Şirketi Pendik'te Ahmed Shaban ve Noor Eldeen H.J. Shaaban ortaklığında kuruldu.

Mts Pls Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Pls Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Kurt, Radwan Alnajar ve Salah Eddın Al Najjar ortaklığında kuruldu.

Nur Group İnt İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Group İnt İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Abdulfatah Noor, Mojtaba Noor ve Mostafa Noor ortaklığında kuruldu.

Noor İstanbul Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noor İstanbul Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kazim Kılıç ve Ameut Omanı ortaklığında kuruldu.

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Aqeel Muayad A. abdulsahıb ve Salah Fadhıl A. Alsabah ortaklığında kuruldu.

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi Beylikdüzü'de Idrees Ahmad Noorı tarafından açıldı.

Galaksi Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Galaksi Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shafıkullah Noorı tarafından kuruldu.

Halal Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halal Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jıhad Al Boutary ve Salah Navar ortaklığında kuruldu.

Ssn Mimarlık Dekorasyon Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssn Mimarlık Dekorasyon Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Esenyurt’ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Salah Nechabe ve Sara El Masrı tarafından kuruldu.

Noor Aloyon Salah Haberi

Noor Aloyon Salah

Manar İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulatıf Alaghabr, Mnar Shoshara, Ahlam Aljıroudı, Noor Aloyon Salah, Amanı Shoshara ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Fatih'te kuruldu. 


Manar İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...